Förenkla kundregistrering

Det går att få tag på mycket information öppet på internet, det dock svåra är att veta vilken information du kan lita på. Därför levererar vi på SiteSmart tillsammans med Roaring enbart kvalitativt data från säkra källor som exempelvis Skatteverket SPAR, Bolagsverket och Creditsafe. Fånga dina besökare, bygg kundklubb och påverka din framtida försäljning.

Nu har du som använder Sitesmart som publiceringsverktyg eller e-handelsplattform möjlighet att automatisera er kundregistrering med hjälp av Roaring i princip utan någon insats alls.

Personer

Ni får tillgång till alla folkbokförda personer i Sverige, låt era nya kunder registrera sig hos er genom att enbart behöva ange sitt personnummer därefter fylls namn och adressuppgifter i automatiskt. Ni får dessutom en kontroll på att personen verkligen existerar samt slipper dubbletter i ert kundregister.

Företag

Ni får tillgång till alla företag i Sverige, låt era kunder ange sitt organisationsnummer och alla uppgifter om företaget hämtas automatiskt. Förutom korrekta namn och adressuppgifter så får ni även en kontroll på att företaget existerar, är verksamt och inte tex försatt i konkurs.

Strandlins kundklubb - ett bra exempel

Tänk dig att du istället för att fylla i fält med förnamn, efternamn, gatuadress, gatunummer, postnummer och postort istället enbart behöver fylla i ditt personnummer alternativt organisationsnummer och sedan fylls resten av formuläret automatiskt med aktuella och korrekta namn- och adressuppgifter.

Hur många fler tror du registrerar sig? 

Bilden visar registreringsflödet för hur Strandlins, Sveriges största e-handlare för resväskor ser ut. 

Den nya kunden använder sig av sitt personnummer eller organisationsnummer för att automatiskt fylla i formuläret med korrekta uppgifter.
Genom att införa automatisk inhämtning av personuppgifter öppnar man upp för en rad nya möjligheter. Till exempel får ni: 

- Ökad konvertering då det blir enklare och snabbare att registrera sig

- Förbättrad kvalitet på ert kundregister eftersom korrekt kunddata läses in vid första kontakt med den nya kunden

- Verifiering på vem ni gör affärer med vilket är extra viktigt för dig som har verksamhet i digitala kanaler

- Förbättrad användarupplevelse eftersom det krävs en minimal insats från användaren för att fylla i sina personuppgifter

Kontakta oss på SiteSmart för mer information eller ta kontakt med Roaring.io som tillhandahåller tjänsten:

Ring roaring: 08-819 820
Maila roaring: info@roaring.io

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart