Effektivisera din affär med komplett e-handelssystem för B2B.

Vi skiljer inte på e-handelssystem, användarhantering och hemsida/publiceringsverktyg. Vi erbjuder dig allt i ett för att du ska lyckas med försäljning via nätet till andra företag där krav på behörighet, prisgrupper och annat är avgörande.

Du får med SiteSmart e-handelssystem en kraftfull och användarvänlig e-handelsplattform där du kan styra produkt, pris och tillgänglighet ner på enskild kund. Den är anpassningsbar gällande design och har stöd för det du behöver för att starta, vidareutveckla och växa med din e-handel business to business.

Flexibla B2B funktioner med flera prislistor

Skapa kundanpassad inloggning med personlig landningssida. Presentera kundorienterat utbud och prissätt för kundgrupp eller unik kund. Skapa företag med filialer och befattningshavare. Ett företag kan ha obegränsat antal personer kopplade med unik inloggning. Publicera och maila kundspecifika budskap för att kommunicera effektivt och arbeta nära din kund.

Tid- / behörighetsstyrning av produkter & objekt  

Arbeta med innehåll och produkter när du har tid. Du styr vad som skall synas och under under vilken tid. Du kan styra allt från texter, bilder, bildspel, kampanjer, sidor till hela varugrupper. Behörighetsstyrda kundgrupper där exempelvis “grupp A” kan se specifika varor, sidor och dokument under specifika perioder. Självklart kan du även tilldela dessa grupper specifika priser.

Filtrering / urval av produkter i listor

Gör dina produkter mer sökbara för besökaren genom att ge produkten specifikations taggar som exempelvis: typ, material, färg, storlek mm. Du kan själv välja vilka taggar du använder och skapa unika filterregler för varje kategori / varugrupp. Funktionen hjälper din besökare att snabbare hitta den produkt de söker vilket höjer deras upplevelse av din sida samt ökar konvertering.

Flexibelt dra & släppa publiceringsverktyg

En e-handel får aldrig stelna i sin form. Den måste vara flexibel och snabbt anpassningsbar innehållsmässigt för den tid den verkar i. Detta utan fördyrande och tidsödande åtgärder eller krav på teknisk expertis. Med SiteSmart kan du själv skapa en levande e-handel med attraktiva landningssidor, produktlistor och självklart en startsida som passar dig.

Effektiv lagerhantering

Du får flera val för lager. Har du eget lager i kombination med externa lager så fungerar det utmärkt. Lagervisning på produkt kan du anpassa med text och bild för att passa dina villkor för respektive lager. Du kan ange valfri text i olika nivåer, ex: Finns i lager, Endast en kvar, Fåtal kvar, Hos leverantör 3-5 dagars leverans. Har du flera produktionsenheter hanterar vi det också.

Offertförfrågan, låt dina besökare skapa en offert

Ersätt långdragna telefonsamtal med publik funktion där besökaren kan samla ihop varor och skicka en offertförfrågan. Denna funktion kan aktiveras på produktsumma för att endast visas när besökaren önskar göra större inköp. Offert inkommer till orderlistan men med möjlighet för dig att rabattera eller skicka med bonusprodukt. Du kan även föreslå ersättningsvaror.

Länder, språk & valuta

SiteSmart är bäst i test gällande SEO, sökmotoroptimering och tillgänglighet sedan år tillbaka. Funktioner för metadata såsom keywords, sidbeskrivning, canonical links, breadcrumbs, sökmotorvänliga URL-er och mycket är självklarheter. Taggar för sociala media, författare samt viktiga taggar (schema.org) för produktdata är standard. Väljer du SiteSmart ska du veta att allt som gör din sida synlig, sökbar och tillgänglig är standard.

Full SEO-funktionalitet

Du väljer själv vilka av världens alla länder, språk och valutor du vill aktivera. Stöd finns för att skapa frakter och villkor/priser för respektive land/region. Du kan välja vilka produkter och varugrupper/kategorier som visas för vem. Du styr även betalningsmetod per marknad. 
I SiteSmart e-handel kan du bygga separata e-handelssidor för varje marknad för att anpassa ditt erbjudande för bästa konvertering.

SiteSmart E-handelsplattform är bäst i test

Vår e-handelsplattform och publiceringsverktyg har alla tillgänglighets och sökmotorfunktioner som krävs för dig att bli framgångsrik. Med SiteSmart får du helt enkelt kontroll över din e-butik och kan känna dig trygg efter publicering. Det krävs ingen kodkunskap för att optimera din sida, en del sker till och med automatiskt. Så pass bra att vi är Bäst i Test.

Enkelt att bygga ut och automatisera

Betallösningar

En bra e-handel måste ha en bra kassa med säker, snabb och enkel betalning.

» Mer om betallösningar

Fraktlösningar

Framgångsrika e-handlare erbjuder snabba leveranser

» Mer om fraktlösningar

Affärssystem

Effektivisera din e-handel med koppling mot ett affärssystem

» Mer om affärssystem

Övriga möjligheter

Flexibel e-handel med funktioner som driver trafik

» Mer om externa kopplingar

BESTÄLL DEMO & PERSONLIG RÅDGIVNING, DET ÄR HELT GRATIS

Gör som så många andra, testa kraften och flexibiliteten i vårt e-handels- publiceringsverktyg, du kommer att bli glatt överraskad.

”Prova gratis nu”

Har du frågor om vår e-handelsplattform - kontakta oss! 

Vi berättar gärna om vår prisbelönta webbshop!

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart