Fånga, intressera och konvertera. Fler och fler e-handlare upptäcker styrkan i SiteSmart e-handelslösning

Nästa generation e-handel är här. SiteSmart erbjuder en e-handelslösning där e-handelsplattform och publiceringsverktyg är integrerade. Du tar kontroll över viktiga egenskaper som att fånga dina besökare, skapa intresse för att därefter förbättra din konvertering. Vi hjälper dig hela vägen med design, SEO, kunskap och erfarenhet av 100-tals leveranser sedan 1997. Vi kan fånga dina besökare och vet hur konvertering görs bäst. Dessutom får du utbildning, support, drift och en e-handelsplattform i absoluta världsklass.

Klockmaster.se bytte till SiteSmart och ökade hela +47%

Ökningen gäller oktober månad (2:a månaden efter byte) och i jämförelse med samma period föregående år.

Klockmaster med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion, snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även valt Resurs Banks nya omni checkout då de erbjuder en enkel, snabb kassa med marknadens fördelaktigaste villkor.

Smarta funktioner för ökad konvertering

Skapa innehåll fritt

Många e-handelsplattformar anger att det går att skapa innehåll fritt men i SiteSmart så är det verkligen flexibelt och enkelt. Du har full frihet att kombinera texter, bilder, tabeller och e-handelsinnehåll som produktlistor för att fånga dina besökare. Det ingår ett komplett publiceringsverktyg CMS för full flexibilitet.

Du ser vad du gör

Du arbetar direkt på sidan så som den ser ut för dina besökare. Du lägger till, tar bort och kombinerar alla objekt med dra-och-släppa funktionalitet. Allt anpassas självklart responsivt. Detta är viktigt för att snabbt skapa kampanj- och landningssidor. Du tar självklart enkelt kontroll över din startsida och andra kategorisidor.

Välj mobilt innehåll

Mobil e-handel slår alla rekord och nya tidens kunder kräver mer. För att vara med och fånga besökaren samt få till avslut krävs ofta anpassning. I SiteSmart styr du själv vad som ska visas i olika skärmstorlekar. Med en knapptryckning kan du ta bort/välja in objekt till surfplattor och mobil visning. Relevant information - snabbare avslut.

Enkel & säker kassa

I SiteSmart finns kopplingar till de flesta aktörer som hanterar avbetalning, fakturor, kort och andra betalsätt. Rätt betallösning som passar dina produkter och besökare är viktigt för hög konvertering. Vi kan hjälpa dig och tipsa om vilka möjligheter som finns.

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart