Kapa klick - Innovativ kassa ökar konvertering markant

Man brukar säga att det inte finns några genvägar till framgång. Men om framgång är just genvägar så ändrar vi konceptet för e-handel. Efter att det omtalade “one-click checkout” patentet från Amazon förföll är intresset större än någonsin för innovativa lösningar med kortast möjliga väg till köp.

Kapa klick med ny innovation! Nu kommer nästa steg i evolutionen utav smidig köpprocess i formen av FetchCheckout (FCO) från SiteSmart. FCO gör steget att gå till kassa överflödigt då kassan istället kommer till besökaren. Oavsett om besökaren är i produktlistan eller på produktsida så fälls vid köpklick kassa ut direkt i anslutning till produkten.

Först ut med FCO är e-handeln Klockmaster som nyligen bytte till Klarna Checkout (KCO). För att se hur enkelt och smidigt det fungerar följ länken till Klockmaster.
www.klockmaster.se

Kombinationen utav KCO och FCO är ett bra exempel på modern innovation inom e-handel och sätter en ny ribba för den stenhårda konkurrensen på marknaden. Då övergivna varukorgar är mätbart relaterat till fler klick mellan önskan och köp så löser FCO ett välkänt problem. FCO är utvecklat utav SiteSmart som nu planerar att bygga ut för integrering av fler betal aktörer.

Tålamodet tryter snabbt och lojaliteten med ett varumärke minskar om webbupplevelsen är för dålig. Tydlig och snabb köpprocess är nyckeln till framgång. Detta framgår av nyutkomna E-handelsrapporten 2017 samt en undersökning som det svenska IT-företaget Apica gjort.

-”Det finns en tydlig allmän förväntan att sajter och appar skall prestera allt snabbare och bättre.” Säger Apicas vd Carmen Carey i ett pressmeddelande.

SiteSmart - så mycket mer än bara en e-handelsplattform. Vi som ligger bakom FetchCheckout (FCO) - SiteSmart, är såväl utvecklare av e-handelsplattform som strategisk partner inom e-handel. Genom nära samarbete med våra kunder lyfter vi medelstora e-handlare till högre omsättning och konkurrenskraft.

Välkommen att testa oss du också!

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart