LÅT DIN MOBILA HEMSIDA ÖPPNA VÄGEN TILL FRAMGÅNG

Bygg och underhåll din hemsida med ett smart publicerings verktyg!

Med SiteSmart följer inte myriader av appar och add-ons med varierande kvalitet och okänd säkerhetsnivå.

Vi fokuserar på att erbjuda egenutvecklade stabila tillval för att tillgodose all funktonalitet som krävs för en modern, responsiv och lättarbetad webbplats. SiteSmart Publiceringsverktyg ger dig den frihet du behöver för att bli framgångsrik på nätet.

Använd din egen domän, fri support, hosting ingår,  SEO- & Googlevänligt (Bäst i test), dra och släppa verktyg, peka och klicka för att redigera samt mycket mer.

Lär känna SiteSmart publiveringsverktyg/hemsidesverktyg genom våra filmer på: ”Se introduktionsfilmer på YouTube”

Ingen startkostnad - priser från 490kr per månad!

Om du vill fördjupa dig i vårt sätt att arbeta:

Köpbeslut via sökning på Internet

Att finnas med där inköpsbesluten tas

Över 90% av upphandlingar och köpbeslut föregås av sökning via Internet enligt rapporten Internet och svenskarna utgiven av IIS (Stiftelsen för Internet Infrastruktur). En hemsida får aldrig stelna i sin form. Den måste vara flexibel och snabbt anpassningsbar innehållsmässigt och designmässigt för den tid den verkar i. Detta utan fördyrande tidsödande åtgärder eller krav på teknisk expertis. Det är här SiteSmart kommer in. Oavsett om du uppdaterar hemsidan själv eller tar hjälp med både innehåll och design så duger inte ursäkten att någonting av detta är tekniskt komplicerat, och av det skälet kostar tid och pengar.

support och ansvar

Ansvar och support för din trygghet

SiteSmart erbjuder support via telefon, e-post, live chat samt en väldokumenterad supportsida som både våra partners och deras kunder har tillgång till. Korta filmklipp guidar dig i systemets handhavande. Vi tar ansvar för leveransen och ser till att CMS publiceringsverktyget hela tiden uppgraderas för att följa standard och våra kunders önskemål och krav. Med SiteSmart får du kontroll över din hemsidas innehåll och kan känna dig trygg efter publicering. All kod följer internationell standard (W3C) och valideras online. Verktygen erbjuder dig stora möjligheter för att nå en bra position i sökmotorer. Så pass bra att vi är Bäst i Test. 

konkurrenters hemsidor

Kollar du konkurrenternas hemsidor?

Det är precis vad många som kontaktar oss just gjort. Det gäller på webben precis som i vanliga livet att helt enkelt erbjuda en bättre kundupplevelse. Möjligheten att bygga förtroende för ditt företag genom att vara bättre än dina konkurrenter. Det har vi hjälpt företag med sedan 1994. Vår devis är "Smartast hemsida vinner kunden!". Lite kaxigt och provocerande kanske, men inte desto mindre sant. Vi erbjuder en allt-i ett-lösning med smarta funktioner för fler besökare och mer affärer via din hemsida. Släpp konkurrenterna en stund och ta steget mot en framtidssäkrad hemsida idag.

Har du frågor och vårt publiceringsverktyg - kontakta oss! 

Vi berättar gärna om hur du tar kontroll över din mobilanpassade hemsida.

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart