Vi på SiteSmart

Vi har rötter i reklambranschen, e-handel, tidningar och tryckeri och levererade vår första hemsida redan 1994

Digitala lösningar med E-handel i fokus

Vi erbjuder dessutom innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem.

E-handelsteamet i Motala består idag av 12 personer men inom PrimeQ är vi närmare 100 specialister inom 5 affärsområden. Vi har kontor i Stockholm, Västervik och Motala.

Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter dina behov. Vi kan skala upp eller ner våra insatser med kort varsel för att stötta din verksamhet på bästa sätt. Vår unika bredd gör att vi är en långsiktig partner oavsett ditt företags situation.

Vi ser oss mer som en partner än en leverantör.

Vi är en långsiktig partner som är lätt att växa med.  PrimeQ grundades 2011 av medarbetare med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Telefoni, Ekonomi och Affärssystem. Detta ger oss en unik möjlighet att erbjuda dig lösningar som bygger på olika delar av vårt erbjudande och vi kan stötta företag under tillväxt med anpassade lösningar och tjänster. 2020 köpte PrimeQ 51% av dåvarande SiteSmart, numera PrimeQ SiteSmart AB och tjänsteportföljen breddades med e-handelskompetens.

Vi växer tillsammans

Vi utvecklas och expanderar tillsammans med de uppdrag som du och andra ger oss. Vi har tillsammans uppnått den täta sammansättning av personal och plattform i världsklass som utgör grunden för tjänsterna vi erbjuder idag.  Vi behöver inte vara störst, bara bäst på det vi gör. 

Vi söker ständigt efter flera medarbetare, vill du bli en av oss?

Att vara en av oss

Hos oss satsar vi mycket på gemensamma aktiviteter för att stärka vårt team. Vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet. Genom att ha en flexibel arbetsmiljö kan våra medarbetare själva påverka sin arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv. Vi ger våra medarbetare möjlighet att både bredda och specialisera sig. Och beroende på eget intresse uppmuntrar vi att utvecklas inom våra olika affärsområden.

Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi tror på att kreativitet skapas när vi har tillgång till vår fulla potential

Kontakta oss för att diskutera dina behov

En partner många specialister

Framgång för dig som kund är framgång för oss. Med fötterna på jorden men med högt ställda ambitioner gör vi allt för att du ska lyckas. 

Räkna ut din tillväxtpotential

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap