Meny

   Support

PrimeQ SiteSmart växer kraftigt och senaste kunden är Apotek365.se vilket vi är mycket glada för. Just nu pågår rekrytering av fler medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan, Pelle Andersson VD PrimeQ SiteSmart AB.

Apotek365 investerar för framtida tillväxt genom SiteSmart

Nätapoteket Apotek365, som startade sin verksamhet 2015, har beslutat att satsa på förbättrad digital synlighet och framförallt möjligheten att erbjuda kunder receptbelagda läkemedel. Målen är att förbättra kundupplevelsen och genom detta öka omsättningen. Detta är ett genomförande av bolagets långsiktiga strategiska beslut.

Valet av e-handelsplattform föll på SiteSmart integrerat med apotekssystem från Extenda Pharma. 

Apotek 365 erbjuder produkter från kända leverantör bestående av receptfria läkemedel, kosttillskott, egenvårds och OTC produkter. Till hösten kommer kunder även ges möjligheten att hämta ut receptbelagda läkemedel på siten apotek365.se. För denna satsning behövde apotek365 hitta en väl beprövad och mångsidig plattform med möjlighet att växa och skylta om i e-butiken. 

“SiteSmart erbjuder en helhet i leveransen, allt från design, content, SEO, SEM och egenutvecklad plattform vilket tilltalade oss då vi önskar bygga en långsiktig relation och samarbete med enbart en leverantör. Samarbetet med SiteSmart avseende migreringen från nuvarande plattform går smidigt och vi ligger före tidsplanen. SiteSmart ingår i PrimeQ koncernen som kompletterar med andra företagstjänster och ger en stabilitet som ägare säger Mikael Ehrman, VD på Apotek365:s ägarbolag iApotek Int AB (publ). 

Apotek 365:s målsättning är att som nätapotek med fulla tillstånd från Läkemedelsverket vara en stark nischaktör inom vissa kundsegment.  

SiteSmartQ är en mångsidig plattform med ett engagerat team bakom som jobbar för att varje leverans, varje e-handelsbutik, ska uppfylla de krav, önskemål och behov som beställaren har. Utöver en välutvecklad plattform finns här ett team av specialister inom både UX-design, sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och content creators. Där de saknar funktionalitet kompletteras det med färdiga integrationer och samarbeten med välkända 3:e partsleverantörer. Med andra ord finns all den kompetens som krävs för att fortsätta utveckla apotek365 och andra e-handelssidor över lång tid framöver. 

“Vi är otroligt stolta över samarbetet med Apotek365 och ser fram mot att se dem utvecklas och växa tillsammans med oss på PrimeQ SiteSmart. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs och vårt team har lyckats ge våra kunder en kraftig, snabb tillväxt efter lansering av nya e-handelssidor" säger Pelle Andersson, VD PrimeQ SiteSmart AB 

Resan som apotek365.se nu ger sig in på är väl värd att följa. I mitten av juni 2022 kommer den nya e-handelssidan att lanseras i steg ett. Under sommaren fortsätter arbetet med att implementera receptbelagda läkemedel på siten apotek365 med målet att driftsättas tidigast i september 2022. 

Kontaktinfo:   

PrimeQ SiteSmart, Pelle
E-post: pelle.andersson@primeq.se 

iApotek Int AB, VD Mikael Ehrman
Tel: 0708-455 182
E-post: mikael@iapotek.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala