Meny

   Support

Träffa oss på SiteSmart under e-Commerce Expo 2024

Den 29–30 maj 2024 öppnas portarna för norra Europas mest betydande mötesplats för handel och e-handel, och du är inbjuden! Kom till Kistamässan i Stockholm för två dagar fyllda av inspiration, nätverkande och insikter om den framtida i e-handelsbranschen. SiteSmart kommer att vara på plats i monter G11 för att visa upp det senaste i vår e-handelsplattform och diskutera framtidens trender.

Utforska framtidens e-handel med SiteSmart

Som besökare kommer du att få chansen att möta oss på SiteSmart. Mässan kommer också att erbjuda branschmingel, seminarier, andra utställare och ett startup-område. Besök vår monter för en personlig demo av vår e-handelsplattform och diskutera framtidens e-handel med vårt expertteam.

Vi ser fram emot att träffa dig den 29–30 maj på Kistamässan i Stockholm! Se till att besöka monter G11 för att upptäcka hur SiteSmart kan hjälpa dig att forma din e-handelresa.

Få mer information och läs mer om mässan här

Registrera dig och få din entré gratis

För att säkerställa din plats på e-Commerce Expo 2024 registrera dig via denna länk och få en kostnadsfri mässbiljett.

Registrera dig & få din mässbiljett 

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group