Utbildning och support är viktigt för din framgång

Vi på SiteSmart lovar att göra allt vi kan för att hjälpa dig att jobba så effektivt som möjligt med din e-handel eller hemsida.  För att kunna utnyttja styrkan och flexibiliteten fullt ut krävs både utbildning och support, kunskaper som vi gärna delar med dig. Vi håller dig även underrättad om nyheter och uppdateringar, Trygg Drift har vi valt att kalla det.

Introduktion i verktygen

Introduktionen hålls i Motala. Introduktionen är uppdelad i två pass. Ett pass under förmiddagen där vi går igenom grunder i SiteSmart CMS. Därefter ett 2-timmars pass efter lunch där vi tittar på SiteSmart E-handel.

Så når du oss

Vi erbjuder dig som kund flera möjliga vägar att erhålla support i handhavande:
Support: www.sitesmartsupport.se
Filmer på YouTube
E-post: support@sitesmart.se 
Telefon: 0141-20 25 40

Trygg Drift

SiteSmart "Trygg Drift" är ett obligatorisk avtal som ger dig en tryggare och mer kostnadseffektiv närvaro på nätet. Trygg Drift innefattar support, löpande uppgradering av systemkod samt webbhotell. 

Skolstart hos SiteSmart

Om du nyligen startat upp din hemsida med SiteSmart CMS/E-handel eller bara behöver friska upp dina kunskaper är våra filmer värda att titta på. 

För att kunna använda alla funktioner i våra verktyg är det bra om du känner till grundfunktioner samt hur du hittar bland knappar och listor. Ta dig gärna lite tid och titta på filmer, pausa, prova funktionen, titta mer på filmen och så vidare. Du kommer att spara mycket tid i arbetet med att ta kontroll över din webbsida. När du är igång så hittar du kortare filmer som beskriver enskilda funktioner under respektive hjälpavsnitt.

Här startar skolan »

Introduktion i hemsidesverktyg och e-handel

Vi hjälper dig att komma igång och ta kontroll över din webbplats. Vi håller introduktioner på vårt kontor i Motala, där vår introduktionsledare går igenom grunderna i SiteSmart verktyg. 

Vi följer upp med en frågestund och därefter erbjuds ni att stanna kvar för att arbeta med er egen sida med hjälp från vår support. Det är bra om du har med dig en egen dator, bredband finns i lokalen. Om du saknar en bärbar dator finns det att låna på plats. Förbered gärna med material att arbeta med, så som text och bilder att lägga in på nya hemsidan.

Vi erbjuder även introduktioner över internet.

Har du långt att åka eller behöver hjälp att starta upp och förstå grunderna i verktyget. Då kan vi erbjuda dig en introduktion via ex Skype eller Google Hangout. Vi kopplar då upp oss över nätet och använder webbkamera och mikrofon för att se och höra varandra. Vi kan då dela skärm med dig så att du kan följa introduktionen på din dator.

Boka introduktion

BEHÖVER DU VÅR HJÄLP

Om du behöver hjälp med design, när tiden inte räcker till eller bara en knuff att komma igång. Utnyttja vår erfarenhet av 100-tals leveranser!

Erfarenhet från 100-tals framgångsrika leveranser

Det är sant att du snabbt och enkelt kan få upp en hemsida med modern form och god funktionalitet. Däremot är det lätt att tiden tar slut eller kreativiteten sinar. Ibland blir alla de inställningar som ska göras för e-handel övermäktiga. Du blir "hemmablind", projektet stannar av och du tappar värdefull tid. Då finns vi till din hjälp och avlastar samt puffar dig framåt. 

» HJÄLP MED DESIGN OCH INNEHÅLL

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart