GRATTIS KREATÖRER
NU ÄR NI FRIA!

Ta steget mot oberoende!

Upplev kraften och flexibiliteten hos ett smart webbpubliceringssystem byggt från grunden för formgivare och webproducenter. Det är hög tid att sluta använda gamla ombyggda bloggverktyg som enda alternativ för hemsida och e-handel. Du, ditt företag och dina medarbetare förtjänar bättre än så.
Med SiteSmart 5.0 förflyttas formgivning av webbplatser till en ny nivå. Ni får ett mycket flexibelt och kraftfullt verktyg där formgivare snabbt själva kan skapa unika designlösningar och dynamiska sidmallar. Kodare och teknikpartners behöver dock inte känna några begränsningar. Systemet är öppet för egen kod.

Ett säkert alternativ för byrån

SiteSmart 5.0 bygger på idén att erbjuda kreativa krafter ett urstarkt alternativ till exempelvis Wordpress för avancerad webbdesign utan fördyrande och tidsödande teknikkonsultation av tredje part. Tid och pengar att tjäna för byrån utöver nämnda frihet.

Hemsida och ehandel sammanfogade

Hemsida med integrerad e-handel 

Med SiteSmart 5.0 är gränsen mellan hemsida och e-handel helt sömlös. Friheten är i det närmaste total när det gäller att skapa smarta landningssidor med valda e-handelskomponenter för mer affärer. Även övriga systemkomponenter och funktioner kan kombineras hela eller i delar för att skapa verkligt levande sidor eller nyhetsbrev med statistik i realtid. 

”ikon utbildning och ansvar”

Utbildning och ansvarstagande

Du som har erfarenhet av andra CMS kommer genast att märka hur intuitivt gränssnittet är när man arbetar med innehåll. Trots det så är det alltid värdefullt med starthjälp. SiteSmart erbjuder kostnadsfri utbildning både i designverktyget och handhavande i CMS och e-handel. Även era kunder kan vi erbjuda fri utbildning på den behörighetsnivå ni väljer att tilldela dem som administratörer. 

”ikon omvarldsbevakning”

Framtidssäkring som ger trygghet

Ständig omvärldsbevakning är en viktig förutsättning för utveckling av SiteSmart. Vi är också lyhörda för våra kunders önskemål. Tekniska och designmässiga trender analyseras och utvärderas noggrant. Säkerhetsmässiga krav för externa kopplingar liksom sökmotorers rekommendationer tillgodoses löpande och i god tid. Allt för din trygghet.

”ikon våg bättre med kommersiellt sytem”

Valet mellan kommersiell lösning och Open Source

SiteSmart är ett kommersiellt system med fast prissättning i två nivåer. 

Inköpspriset torde dock inte inkräkta nämnvärt på totalofferten för en webbplats levererad av en seriös byråpartner. Tidsbesparingen för partners med vårt verktyg gör att vi i de allra flesta fall kan säga att vi både utmanar och slår gratisnedladdade Open Source-lösningar på priset. 

En bättre affär helt enkelt.

Vårt erbjudande till dig kort och gott. 

Bli partner och få tillgång till ett verktyg med hög imponeringsfaktor och som ger dig frihet att ta ut svängarna. Du får så många konton du behöver uppsatta för exempelvis spek eller pitchar. Att bli byråpartner kostar inte en krona. Kontakta oss idag!

Anmäl dig till en Demo nu!

Snabbdemo av verktyg och affärskoncept tar mindre än 1 timme.

Boka en demo nära dig eller välj att bli kontaktad:

Lär känna SiteSmart verktyg genom våra filmer på »YouTube.