E-handel med uppsökande showroom när 

salminghockey.com växlar upp

Varumärket som bär samma namn som den levande hockeylegenden fortsätter sin expansion globalt med ny e-handelssatsning.

Salming är hängivna att utveckla Hockey produkter som står ut, att våga gå sin egen väg och ”stretcha” på både design och teknik. Det är från den innovationskraften de kan lyfta sina produkter till nästa nivå. De kallar det NXT - "next generation". Deras närvaro på Internet tar nu samma väg in i framtiden med satsning på konsument och avtals styrd e-handel mot föreningsliv och hockeyklubbar - vi kallar det E-business NXT.

www.salminghockey.com

Klockmaster med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion,snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även valt Resurs Banks nya omni checkout då de erbjuder en enkel, snabb kassa med marknadens fördelaktigaste villkor.

INTERNATIONELL SATSNING AV CAMILLA LUNDSTEN

Littlephant.com

Littlephant är grundat av Designer och Creative Director Camilla Lundsten. Littlephant skapar funktionella, smarta och bekväma produkter för dig, dina barn och ditt hem. Produkter som förenklar ditt vardagsliv. Produkter som sätter ett leende på ditt ansikte och uppmuntrar till ditt kreativa tänkande.
Camilla och Littlephant har tagit hjälp av oss SiteSmart gällande teknik/e-handelsplattform. De säljer sina varor i stora delar av världen men den Asiatiska marknaden är störts.

www.littlephant.com

Strandlins Reseeffekter

Välkommen till Skandinaviens första och största Samsonite Concept Store - Strandlins. Hos dem hittar du de senaste resväskorna, kabinväskorna och datorväskorna från Samsonite samt mycket mer. Strandlins har varit kund hos oss över två generationer e-handelsplattformar och växt hela tiden. Valet av SiteSmart var redan då för 5 år sedan självklart tack vara friheten att skapa innehåll med hjälp av publiceringsverktyget.

www.strandlins.com

KLOCKIA HAR GÅTT FRÅN MEDELTID TILL NUTID 

Med mobilanpassad, snabb och flexibel e-handel från SiteSmart

Gotland Ur / Klockia.se fanns inte på medeltiden men har sålt klockor i närmare 70 år. Deras kontor och butik ligger vid Österport i Visby och det är där de har sin verkstad med certifierade urmakare. År 2008 tog de steget ut på internet och 2015 bytte de till SiteSmart 5.0, full responsiv och snabb e-handel.

www.klockia.se

Vi har varit verksamma sedan 1994 och under årens lopp har många kunder anlitat oss. Vi skulle kunna visa upp alla här men det är bättre att du kontaktar oss och berättar vad du specifikt är intresserad av och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Vill du se fler referenser är du välkommen att kontakta oss.

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart