Använd SiteSmart som Butiks-Tv

Om det så handlar om att locka in fler via skärm i skyltfönster eller exponera varor/ tjänster i butik / kontor så ger butiks-tv ytterligare säljpotential och liv åt verksamheten.

Det finns ingen gräns på hur många olika unika system du kan ha aktiva. En permanent skärm ovanför din storsäljare med info, en annan vid entré med rullande bildspel för att exponera kampanjvaror, en vid kassan med info om försäkringar, kringtjänster etc. Även butikslager och placerings sök går att ordna som exempelvis kundterminalerna på biltema.

Lätt att sköta och anpassa

Med stöd för visning/ design anpassad enligt era önskemål är en SiteSmart butiks-tv lika lätt administrerad som din webbsida. Man behöver inte skapa ett nytt konto om man redan är kund utan vi sätter upp en separat del som enbart används för administrering och visning av önskat material. Man kan då både hämta befintligt material från sidan eller lägga in nytt för ändamålet enkelt och smidigt. Det finns en del att tänka på när man skapar en butiks-tv dels för tydlighet men även för livslängd på själva skärmen man använder.

Garanterad trygg drift och support

Vi har kompetensen och medarbetare som jobbat med just design av innehåll till butiks-tv tidigare. Det enda du behöver förutom din SiteSmart hemsida är en lämplig skärm och dator, surfplatta eller smart-tv med internet för att kunna komma åt butiks-tv sidan. Hur lyxigt och modernt eller enkelt och ekonomiskt visningssystem du vill ha är upp till dig, samtliga format fungerar eftersom SiteSmart design är responsivt. Montering och utrustning ordnar du själv och ligger utanför SiteSmarts tjänsteutbud/ support. Vi kan däremot rådgiva i strategisk placering samt hur du får visningen att se så bra ut som möjligt.

Hör av dig så ser vi vad som bör bli mer synligt!

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart