Sökmotoroptimering SEO handlar mest om rätt texter

Kom högre i sökresultaten och bli mer konkurrenskraftig inom ditt område med rätt optimering av sökord. Vi hjälper dig hela vägen från att identifiera rätt sökord / fras till att låta dig följa resultaten till nya höjder.

Vi utför en analys och förtydligar din trafikinformation samt sökordsplacering för att vi gemensamt skall överblicka den nuvarande situationen.

Utifrån resultatet av analysen ordnar vi allt från att tekniskt se till så du är optimerad till att fylla din sida med relevant innehåll som kraftigt lyfter din sida i sökningar. Resultaten rapporteras till dig så du tydligt överblickar framgången.

SiteSmart vet vad som behövs för att verkligen lyfta upp din sida med relevanta sökord och har mycket framgångsrika kunder inom konkurrenskraftiga områden. Exempelvis tog vi med enkla medel Euroflon från en placeringar utanför de 100 översta, till en topplacering på första resultatsidan i Google. Vi ökade dessutom klickfrekvensen på deras sökresultat med tydlighet och rätt utformning av sökträff. Vi ökar trafiken av potentiella kunder och hjälper dig att ta hand om trafiken för ökad omsättning. 

Kontakta oss så visar vi dig resultat inom kort!

SiteSmart hjälpte oss förstå sökmotorer

"Vi genomförde ett projekt tillsammans med SiteSmart där vi i flera steg tog kontroll över vår närvaro i sökmotorer. Först gjordes en nulägesanalys för att se hur sidan uppfattades av sökmotorer. Därefter såg vi till att alla tekniska förutsättningar var de rätta och slutligen gick vi igenom titlar, URL-er, rubriker och uppdaterade texter för att locka relevant trafik.

Nu känns det som att vi förstår hur sökmotorer agerar och det har gjort skillnad i trafik och hur vi ser på vår hemsida".

Peter Stormats
VD / Euroflon Tekniska Produkter AB

Har du frågor om sökmotoroptimering eller vårt e-handelsverktyg - kontakta oss! 

Vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig komma högre upp i sökresultaten.

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart