SSL Certifikat för ökad säkerhet och bättre SEO

SSL är en säkerhetsteknologi som främst används för att förhindra avlyssning mellan din E-Handel eller webbsida och besökare över internet. Det är snabbt att implementera och ger genomslag både på ökad legitimitet, säkerhet och sökbarhet.

Utöver detta så prioriterar google SSL certifierade sidor vilket gör att ni kommer högre i sökresultaten.

Vi på Sitesmart är certifikatutfärdare och kan hjälpa er med processen. Vi genomför både verifieringen av företagskoppling samt installation och validering på er domän. Ert skydd blir sedan aktiverat och synligt för alla besökare.

SSL certifiering är att skapa en unik legitimation för er webbsida genom att verifiera kopplingen mellan just sidan och företaget.

Då en webbsida har SSL legitimation blir även all information som skickas i kontakt med sidan legitimerad och krypterad. Detta är viktigt för säkerheten när information utbytes med dina kunder över internet. Utan SSL certifikatet skickas ren data vilket kan avlyssnas för bland annat kontoinformation och personuppgifter. Med certifikat får datan en unik profil som enbart kan läsas av innehavaren av legitimationen. Så när besökare skickar information är SSL redan aktivt och hela överföringen blir skyddad tills den mottagits av er sida. Detta visar även kunderna en garanti både för att ni är dem ni utger er för, samt att deras information hanteras säkert.

Så för att hjälpa er bli så konkurrenskraftiga som möjligt erbjuder vi därför denna tjänsten för enbart 1.900 :- exkl moms per år.

Kontakta oss gärna för ytterligare frågor så sätter vi igång! 

Mvh/ Ert team på SiteSmart

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart