Copy och content - innehållet som lyfter din e-handel

Ett av de viktigaste stegen i en högpresterande e-handelssida

Copy - Texter som kan förändra allt

Med många års erfarenhet i ryggsäcken och många olika kunduppdrag vågar vi benämna oss som experter på området. Väl framtagen copy, eller texter, hjälper din e-handel att växa både innan och efter att potentiella kunder klickar sig in på sidan. 

SEO-copy hjälper dig att synas i sökmotorerna, då exempelvis Google rankar din sida högre om du framhäver sökord & fraser relevanta för utbudet. Fånga kunderna på sidan och öka konverteringsgraden med intresseväckande copy.

Räkna ut din tillväxtpotential

Vad är skillnaden på copy och content?

Egentligen är det ingen skillnad, copy är texterna som är en del av innehållet på sidan. Men content handlar om så mycket mer! När vi på SiteSmart pratar om content menar vi det generella innehållet på sidan, vilken information ska besökaren nås av? Här räknas exempelvis bilder, grafik, texter och mycket mer in. 

Är du intresserad av att veta hur vi kan få din e-handel att växla upp?

Kontakta oss för bra copy

Bilder, ikoner och grafer lyfter din sida

Vi hjälper dig gärna med allt innehåll på din sida. Idag är konkurrensen hård ute bland e-handlare och det krävs att din sida, inte bara startsidan utan alla kategorisidor tilltalar besökaren och fångar. Behöver du hjälp så finns vi här för att du ska få ut så mycket som möjligt av din e-butik.

Design och identitet
Öka din försäljning med konverteringsoptimering

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap