SEM Sökmotor-marknadsföring

61 % av svenskarna googlar varje dag - Vi hjälper dig att synas på Google Ads för kunderna som letar efter just dina produkter och tjänster

Vi hjälper er med sökmotormarknadsföring!

Att annonsera online kan vara svårt då teknikens utveckling går snabbare än någonsin. Det finns mängder av olika annonseringsmöjligheter både vad det gäller kanaler och annonstyper. Vi på Sitesmart har lång erfarenhet och kunskap bakom oss och kan erbjuda ett bevisat recept som passar just dina besökare. Vi brinner för att se företag nå nya höjder!

Vår vardag är att hjälpa våra kunder framåt. Vi hjälper dig att prioritera rätt genom att fokusera på vad just ditt företag erbjuder, vilken målgrupp du vill nå ut till och framförallt vad målet med annonseringen är. På så sätt blir kundresan målgruppsanpassad, inspirerande och säljande. Då skapar vi ett mervärde för din kund och underlättar köpbeslutet.

Tillsammans kan vi nå nya höjder!

Räkna ut din tillväxtpotential

Vi skapar & optimerar ert Google Ads konto för att få fler kunder 

Har du ett fullspäckat schema eller har du inte koll på det här med sökmotormarknadsföring? För att få ut bästa möjliga resultat så krävs det aktivt arbete genom att konstant skapa nya, analysera, utvärdera och optimera kampanjer. 

Oavsett om du är novis på sökmotormarknadsföring eller behöver lite avlastning med ett befintligt konto så hjälper vi dig gärna! Vi gör resan tillsammans och du får självklart bestämma hur delaktig du vill eller har tid att vara. Genom gott samarbete kan vi uppnå bästa möjliga resultat.

Är du redo att växa online med hjälp av sökmotormarknadsföring?

Vill du sälja mer - kontakta oss!

Bra landningssidor är ett måste för en lönsam Google Ads annonsering

Genom att skapa informativa och optimerade landningssidor ökar vi inte bara mervärdet av trafiken utan sänker även kostnaden på själva Google Ads-kampanjerna. Vi minimerar risken att förlora potentiella kunder i kassan och ser till att du säljer så mycket som möjligt på vägen dit. Detta på ett sätt som bara skapar en bättre upplevelse för din kund. 

Kontakta oss för en bra kundupplevelse, så hjälper vi dig med din egen!

Bra landningssidor - kontakta oss!

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap