Vi tar ansvar för drift via PrimeQ och GleSYS

Eftersom säkerhet och drift av webbplatser vi levererar är en förlängning av vår egen kvalitet och funktion så godtar vi inget annat än det bästa partnerskapet

Vi drar nytta av kraften från våra partners

PrimeQ och GleSYS är några av Sveriges främsta hostingaktörer. Tillsammans kan vi erbjuda den totala lösningen för: Service | Backup | SSL | Systemförvaltning | Lastbalansering | DNS  och Arkivlagring. Dessutom kan vi via partners erbjuda valet mellan standard delad högprestanda lösning eller egen server med prestanda utformad och skalbar för extremt krävande arbete. Även om du initialt väljer den mycket pålitliga standardlösningen så kan vi vid behov snabbt uppgradera med minimal nertid under skiftet.

I slutändan handlar det om trygghet i vetskapen om att allt kommer fungera som det borde. Att pålitlig, kompetent personal hanterar drift och service. Att skalbarhet aldrig blir en flaskhals i samarbetet med oss.

Vi tar ansvar och du får utrustning, teknik och säkerhet för tillväxt

Vi sitter på kunskapen och expertisen som behövs för att sköta de tekniska delarna i framtagning och upprätthållandet av en väl fungerande e-handel. Du får ta del av vår långa erfarenhet av IT-drift så att du kan fokusera både tid och resurser på övriga delar i kärnverksamheten.

Är du redo att ta steget upp till nästa nivå?

Kontakta oss för mer information

Tilläggstjänster inom drift hos PrimeQ

B2C eller B2B spelar ingen roll, våra tilläggstjänster passar både den stora koncernen och det lilla e-handelsföretaget. Driften av IT-miljön kostar både tid och pengar för dig som företagare. Låt oss hjälpa dig! Våra IT-tekniker hjälper dig efter behov och önskemål.

E-post

Gör det smidigt och låt oss ta hand om driften av din e-post. Hos oss får du en komplett lösning där Microsoft Outlook blir din nya email & kalenderlösning. Vår support hjälper dig med allt från migrering till tekniska hinder.

Microsoft 365

Med oss som leverantör så hjälper vi dig med migrering & konfigurering, backup och tillgång till vår svensktalande servicedesk. Undvik fallgroparna och får en smidig och stabil övergång till Microsoft 365, tidigare Office 365, med PrimeQ.

SLA - Service level agreement

Vi anpassar SLA utifrån era krav på varje enskild tjänst och komponent. Om utökad SLA önskas på en viss tjänst, exempelvis drift av en specifik server, så är det endast denna ni faktureras för. Du betalar helt enkelt för tillgänglighet där den verkligen behövs.

CDN-tjänst för snabbhet

En av de viktigaste faktorerna i en optimerad e-handel, både konvertering och SEO-mässigt, är sidans laddningshastighet. CDN eller Content Delivery Network är en tjänst som hjälper dig uppnå rätt hastigheter genom ett utbrett servernätverk.

Mötesrum som tjänst

Optimera din Teams eller Zoom upplevelse med våra möteslösningar. Här får du tillgång till både mjukvara och tekniska lösningar som webbkameror och högtalare, oavsett om mötet hålls i en stor aula eller hemma i soffan. Vi har färdiga paket för alla tillfällen!

IT drift och backup

Våra experter hjälper dig med allt från servicedesk, felsökningar, underhåll av operativsystem, backup och mycket mer. Vi sätter oss in i just din verksamhet och anpassar arbetet efter era behov & kunskap, oavsett om de gäller enstaka servrar eller stora system.

Utrustning och nätverk

Oavsett om du behöver en ny uppsättning av datorer, tillbehör för mötesrummet eller nätverkstjänster så hjälper vi dig! Vår One Stop shop erbjuder allt för att du ska lyckas med ditt företag och e-handel. Vi har lösningar från både e-handelsplattform till datorer och kommunikationsverktyg.

Servicedesk

Med bara ett samtal så får du den hjälp som behövs ifall att mjukvaran strular. Vår servicedesk finns till som hjälp för att du ska kunna fokusera mer på kärnverksamheten men även minska behovet av egen IT-personal. Vi har bred kompetens för att kunna hjälpa ditt företag på bästa sätt.

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap