Meny

   Support

Rickard | Customer success manager

Boka ett kostnadsfritt möte med oss på SiteSmart

Låt oss prata e-handel, dina behov, krav och önskemål. Förutsättningar online förändras snabbt så vi tittar på vad dina utmaningar som e-handlare är idag. Om du önskar så visar vi vår mångsidiga och kostnadseffektiva e-handelsplattform. Vi börjar enkelt men vi kommer garanterat att skicka med några möjligheter och råd på vägen. Kanske ditt livs mest lönsamma 45 minuter?

Ipads som visar SiteSmart E-handelsplattform i Admin-läge samt hur en hemsida kan se ut i publikt läge.

Det är helt kostnadsfritt och du binder dig inte för något

Du kan berätta för oss vilka önskemål och visioner du har med din e-handel. Vi lyssnar och ger dig lösningar och förslag på framåtdrift. Vi önskar även visa kraften och flexibiliteten i vårt e-handels- publiceringsverktyg, du kommer att bli glatt överraskad. Fyll i formuläret och skicka till oss. Vi kontaktar dig för att få en uppfattning om dina önskemål och krav samt bokar en tid. Vi kan därefter erbjuda dig en demo via skärmdelning eller genom att fysiskt träffas.

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Är du e-handlare idag?

Om du har någon speciell fråga - skriv ner den här...

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group