Vad roligt att du vill veta mer om oss och vårt verktyg SiteSmart 5.0

Med fötterna på jorden men ambitionen högt, gör vi allt för att våra kunder skall lyckas. Framgång för kunden är framgång för oss och vi gör alla till en del av vårt team. Vi behöver inte vara störst, bara bäst på det vi gör.

FÖRETAGET: SiteSmart / MediaVault International AB     |     Bispmotalagatan 1     |     591 35 Motala     |     E-POSTinfo@sitesmart.se
ÖPPETTIDER: Vardagar 08.00 - 17.00  Lunch 12.00-13.00    |    SUPPORTTELEFON: Vardagar 09.00 - 12.00  och 13.00 - 16.00

Sitesmart expanserar kraftigt i både Motala och Stockholm.

Inom kort flyttar vi in på vårt nya kontor. Vi har valt att sätta oss i ett underbart sekelskifteshus med utsikt över Motala Ström. Här finns det fortsatt plats att expansera och ger oss möjligheter att utveckla verksamheten med nya lösningar och tjänster till våra kunder. 

Den närmaste tiden söker vi webbdesigners till Motala samt minst tre stycken nya säljare och projektledare till kontoret i Stockholm.

Från den 8 april blir Östra Hamngatan 3 vår nya digitala verkstad!

Telefon 0141-20 25 40 - Ring oss för mer information eller skicka oss dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kort om oss och vår historia

Vi är ett tight team som utgår från det perfekta centrala läget mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Alltså Motala. Vi på SiteSmart är stolta för den position vi intagit på dagens marknad. Vår historia börjar inom grafiska branschen med marknadsföring, tryckeri och produktionsbyrå, vidare till web to print där vi utvecklade vår första webbapplikation. Därefter blev det fokus på CMS(Content Management System),  intranätlösningar och en e-handelsplattform. 
Företaget utvecklas och expanderas sedan naturligt vidare utifrån kund, konkurrens och marknadsbehov. Till slut uppnådde vi den täta sammansättning av personal och verktyg i världsklass som utgör grunden för tjänsterna vi erbjuder idag. Med fötterna på jorden men ambitionen högt gör vi allt för att våra kunder skall lyckas. Framgång för kunden är framgång för oss och vi gör alla till en del av vårt team. Vi behöver inte vara störst, bara bäst på det vi gör. Därför fokuserar vi ofta på medelstora till större E-handlare där vårt nära samarbete, teknik och erfarenhet fort gör skillnad för tillväxten.

Vi kan erbjuda mer än bara ett prisbelönt verktyg, kontakta oss så berättar vi gärna om uppstartshjälp, konvertering och design.

Huvudkontor Motala
Per Andersson

 TELEFON: 0141-20 25 40 
E-POST: info@sitesmart.se

Partnerkontor Stockholm
Leif Karlsson

TELEFON: 0708-24 75 02, 08-24 74 00
E-POST: leif@sitesmart.se

Besök oss gärna i natursköna Motala, vårt kontor hittar du ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E

Bispmotalagatan 1, 591 35 Motala
Telefon: 0141-20 25 4
0
E-post » info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.

Copyright © 2017 SiteSmart