Aktuella jobberbjudanden

Vi växer och söker kompetenser inom olika områden

Maila oss ditt intresse!

Det kanske är just dig vi behöver?

Under innevarande år kommer vi att annonsera ut ett antal tjänster i takt med att affärsplanen realiseras. Det kommer att röra sig om både tekniker, säljare, SEO-analytiker och producenter av webbinnehåll.  

Håll gärna ögonen öppna på denna sida om det är någon av dessa kompetenser du är skolad för och/eller besitter på verkligt professionell nivå.

Account/Project Manager

Som Account - Project Manager kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer att vara delaktig i leveranser av nya e-handelsplatser till kunder och då projektleda uppdraget och ansvara för dialogen med våra kunder. Ditt främsta uppdrag är dock att kommunicera med vår befintliga kundstock och se till att de trivs med oss.

Läs mer om rollen

Junior Performance Marketing Specialist

Som Junior Performance Marketing Specialist så kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer hjälpa våra kunder med deras marknadskampanjer primärt inom SEM men även social och display.

Läs mer om rollen

Junior Content SEO

Som Junior Content SEO så kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer hjälpa våra kunder att jobba med sitt innehåll och följa SEO-strategier framtagna av oss. Du kommer att vara delaktig i leveranser av nya e-handelsplatser till kunder och då arbeta med att bygga sidor med SEO-vänlig URL-struktur. Du kommer även hjälpa till att ta fram grundläggande webbplats- och sökordsanalyser.

Läs mer om rollen

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap