Meny

   Support

View HK Sthlm | Fikapaus

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

E-handelsteamet i Motala består idag av 12 personer men inom View Group är vi närmare 900 specialister fördelat på 5 affärsområden. Vi har kontor i Sverige, Norge och Finland.
Affärsområde e-handel växer kraftigt och vi söker ständigt efter nya kollegor. Skicka gärna in en spontan ansökan om du önskar bli en i teamet.

Kontakt SiteSmart

ADRESS: Östra Hamngatan 3, 591 37 Motala
TELEFON: 0141-20 25 40

E-POST: info@sitesmart.se

Det kanske är just dig vi behöver?

Under innevarande år kommer vi att annonsera ut ett antal tjänster i takt med att affärsplanen realiseras. Det kommer att röra sig om både tekniker, säljare, SEO-analytiker och producenter av webbinnehåll.

Håll gärna ögonen öppna på denna sida om det är någon av dessa kompetenser du är skolad för och/eller besitter på verkligt professionell nivå.

Account/Project Manager

Som Account - Project Manager kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer att vara delaktig i leveranser av nya e-handelsplatser till kunder och då projektleda uppdraget och ansvara för dialogen med våra kunder. Ditt främsta uppdrag är dock att kommunicera med vår befintliga kundstock och se till att de trivs med oss.

Läs mer om rollen

Junior Performance Marketing Specialist

Som Junior Performance Marketing Specialist så kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer hjälpa våra kunder med deras marknadskampanjer primärt inom SEM men även social och display.

Läs mer om rollen

Junior Content SEO

Som Junior Content SEO så kommer du att jobba tillsammans med vårt leverans- och marknadsteam. Du kommer hjälpa våra kunder att jobba med sitt innehåll och följa SEO-strategier framtagna av oss. Du kommer att vara delaktig i leveranser av nya e-handelsplatser till kunder och då arbeta med att bygga sidor med SEO-vänlig URL-struktur. Du kommer även hjälpa till att ta fram grundläggande webbplats- och sökordsanalyser.

Läs mer om rollen

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group