Konverterings-optimering

Det är inte vi som hittat på den något nonchalanta benämningen

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-Din-Besökare-Till-Kund-På-Effektivast-Möjliga-Vis”)

En etablerad och framgångsrik kedja med klockbutiker ville växa på nätet. De valde SiteSmart. Genom möjligheten att fritt arbeta med content växer de nu kraftig.

Alla pratar om att driva trafik till din sida men vi ser uppdraget på ett lite annat sätt.
Vi anser att din sida först bör tilltala din målgrupp med enkelhet vid köp.

Konverterings-optimering tar vid... 

...när välgjord sökmotoroptimering gjort sitt jobb och genererar ett ökat antal besökare ur relevant kundgrupp på din sida. Ett större antal besökare innebär dock inte alltid motsvarande ökning i antal affärer. Det är här konverteringsoptimering kommer in i bilden. Man talar om konverteringsgrad. Kort sagt handlar det om att med olika åtgärder styra besökarnas beteende för att effektivisera exponering och val samt korta vägar till betala-knappen. 

Vi har bland annat utvecklat FetchCheckout som tar en genväg förbi varukorg och kassa till betalning, men det finns fler tekniker i konverteringspalletten som vi kan hjälpa dig med för att fler varor ska hamna i kundkorgen. 

Välkommen till SiteSmart.

Våga ta klivet mot bättre affärer online - mindre prat och mer verkstad

Är du redo att växa online?

”klicka här nedan”

Vi hjälper dig att ta vara på trafiken till din sida om det så handlar om generisk trafik från sökord, prisjämförare eller Google Ads-kampanjer.

Vi vet vad som krävs  

för att fånga en besökare och skapa en kund

Med statistik och erfarenhet i ryggen från hur vi hjälpt många av våra framgångsrika kunder, kan vi erbjuda ett bevisat recept som fungerar för just dina besökare. Vi löser kundresan på din sida till ett målgruppsanpassat, enkelt, inspirerande och säljande koncept genom att informativt skapa mervärde och underlätta köpbeslut. Optimering av mottagandet och konverteringen av ny Google Ads-trafik genom att skräddarsy landningssidor för ändamålet.

”icon” Bra landningssidor

Genom att skapa informativa och optimerade landningssidor ökar vi inte bara mervärdet av trafiken utan sänker kostnaden på själva Google Ads-kampanjerna. Vi minimerar distraktion i kassan och ser till att du säljer så mycket som möjligt på vägen dit. Detta på ett sätt som bara skapar en bättre upplevelse för din kund. Kontakta oss för en bra kundupplevelse, så hjälper vi dig med din egen!

JAG VILL VETA MER - E-POST: sales@sitesmart.se

VÅRA KUNDER KAN BJUDA IN SINA KUNDER TILL:

En framgångsrik e-handel med kundupplevelse och konvertering i fokus. VERKTYG: Förenklat så handlar e-handel om en snabb strukturerad produktvisning och några bra sätt att ta betalt. Skryt går sällan hem men vi vill hävda att den grundläggande systemutformningen av SiteSmart CMS har lett fram till att vi idag kan erbjuda ett verktyg i yttersta världsklass. Vår kunder hanterar ett extremt flexibelt, dignande smörgåsbord av användarvänliga funktioner för mer och bättre affärer. Liten eller stor, lokalt eller globalt. Upplev verklig flexibilitet och skalbarhet med SiteSmart e-handel. TJÄNSTER: Av största vikt är att kunna anpassa innehåll för att fånga och konvertera besökare, att ge dem en bättre kundupplevelse helt enkelt. Du känner dina produkter och din marknad mycket bättre än vi, men vi kan hjälpa dig att dra full nytta av systemets möjligheter till presentation av dina erbjudanden. Efter bara några minuter i vårt verktyg kommer du att förstå varför det heter som det gör. VÄLKOMMEN TILL SITESMART.

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån i Motala endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor på Södermalm i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som all magi händer.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0760-15 45 40
E-post: sales@sitesmart.se

KONTOR STOCKHOLM
Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2020 SiteSmart