Meny

   Support

Härliga kunder som förgyller vår arbetsdag

Det är våra kunder som som ger oss energi och inspiration till utveckling av nya smarta funktioner. Varje arbetsdag pratar vi med e-handlare som har önskemål. Det driver oss till att jobba hårdare och bli bättre. Vi växer tillsammans med våra kunder, det skapar motivation och bra lösningar. För våra kunder innebär det ett samarbete som är enkelt och möjliggör friktionsfri tillväxt.

Smartverkstad.se – Verkstadsutrustning för både privatpersoner och företag

Smart Verkstad säljer fordonslyftar, däckmaskiner, verkstadsutrustning och andra tillbehör av högsta kvalitet till både yrkesfolk och privatpersoner. Deras e-handel ska underlätta för dig som vill handla kvalitetsprodukter, allt på samma ställe.

www.smartverkstad.se

Hjärtstartarspecialisten.se - Jämförelse av hjärtstartare online

Hjärtstartarspecialisten - Valet för dig som vill bidra till ett hjärtsäkert Sverige. Deras vision är att rädda fler liv genom bra service, kunnande kvalitet för att bidra till ett tryggare liv på både arbetet och hemma.

www.hjartstartarspecialisten.se

Room99.se – Webbutik med bas i Motala

Room99 – En inredningsbutik online med det senaste inom modern heminredning som erbjuder snabb och smidig leverans. Beställ online och hämta varan på plats i Motala.

www.room99.se

Hemdesigners.se - Heminredning med det lilla extra

För dig som letar efter exklusiv inredning från kända leverantörer över hela världen. Hemdesigners erbjuder även egna kollektioner framtagna av svenska och danska designers.

www.hemdesigners.se

Kaffecompagniet.se - Det bästa inom kaffe, te & choklad 

Genom vårt samarbete kunde Kaffecompagniet öka sin försäljning markant redan efter de första två månaderna. Tillsammans tog vi fram en ny e-handel med SEO i fokus! 

www.kaffecompagniet.se

Hlrgrossisten.se – Företag med HLR produkter i fokus

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB och med 25 års erfarenhet vet de vad som behövs för att säkra en bra Första Hjälpen-beredskap, erbjuda marknadens bästa Hjärtstartare och effektivt genomföra HLR-kurser. 

www.hlrgrossisten.se

Klockmaster.se - Den stora och trygga aktören med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion, snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även ett anpassat PIM-system där all produktdata hanteras. Detta förser huvudsidan med produktinformation och ska dessutom uppdatera alla "satellit-butiker" när dessa startas upp under 2021.

www.klockmaster.se

Jakobsapotek.com - Allt inom hälsokost

En e-handel med fokus på rena naturliga produkter inom både hälsokost och kroppsvård av hög kvalité. För att ännu fler skulle kunna ta del av deras välsorterade utbud och ha möjlighet att göra gröna och hälsosamma val valde Jakobs Apotek att ta steget med en ny e-handel.

Valet föll på SiteSmart och vår e-handelsplattform SiteSmart. I leveransen ingick bland annat en helt ny e-handel, SEO och en optimerad sidstruktur.

www.jakobsapotek.com

Weratents.se - E-handel för högkvalitativa förtält

Efter en genomförd rebranding valde Wera, före detta EuroTents, att ta nästa steg i utvecklingen med en ny och optimerad e-handel. Numera erbjuds ett stort sortiment förtält, taktält och tillbehör online, allt för att maxa camparnas semesterupplevelse.

Våren 2021 lanserades deras nya e-handelssida med en ny sidstruktur, en optimerad webbshop och en ny design. Allt efter kundens önskemål och behov!

www.weratents.se

Upplevstore.se - Fiskeentusiasternas mecka

En ny fiskeupplevelse har lanserats av Upplevstore och deras nya e-handel! Här hittar du allt för en lyckad fisketur med allt från fiskespön till drag och båtar. Upplev en ny nivå av fiske med:

www.upplevstore.se

Activebenefits.se - Förmånscyklar för ett aktivt liv

Arbetsgivare kan nu bidra till ett flexibelt och hälsosamt liv för sina anställda genom att erbjuda förmånscyklar. SiteSmart hjälpte det nystartade företaget med att skapa en ny webbplats! 

www.activebenefits.se

Klockia.se - Från medeltid till nutid. Nu mobilanpassad, snabb & flexibel.

Gotland Ur / Klockia.se fanns inte på medeltiden men har sålt klockor i närmare 70 år. Kontor och butik ligger vid Österport i Visby och det är där de har sin verkstad med certifierade urmakare.

www.klockia.se

Kosa.se - Lämnade tryggheten i traditionell handel och startar e-butik medfullsortiment online

Kosa har en tradition att erbjuda sitt sortiment via sportbutiker och egen katalog som distribueras till föreningar. Nu erbjuder varumärket onlinehandel med sitt fulla sortiment till bra priser.

www.kosa.se

Kaki.se - Garnbutiken som ligger oss varmt om hjärtat 

Butiken i centrala Åre erbjuder sina kunder allt inom stickning och virkning samt färdiga plagg. Kunden har själv byggt upp sin e-handel och tagit fram både texter & bilder, ett tecken på att SiteSmart är en lättanvänd plattform!

www.kaki.se

Böjdaspön.se - En ny fiskeupplevelse 

E-handelsbutiken med ett brett sortiment fiskeutrustning för ett lyckat fiske. Du hittar spön, beten och tillbehör till bra pris bara ett klick bort. Ladda inför säsongens fisketävlingar idag!

www.bojdaspon.se

Littlephant.com - Internationell satsning av Camilla Lundsten

Produkter för hemmet som sätter ett leende på ditt ansikte och uppmuntrar till ditt kreativa tänkande. De säljer sina varor i stora delar av världen med den Asiatiska marknaden i framkant. 

www.littlephant.com

Kaptensbostaden.se -Från hus till hem

Precis det är grundaren till kaptensbostadens vision i sina produkter. Här hittar du både möbler, inredning & accessoarer som andas antikt. 

www.kaptensbostaden.se

Hagacykel.se - Cyklar för hela familjen

Haga cykel erbjuder ett stort utbud cyklar till några av marknadens bästa priser. Vare sig om ni är ute efter cyclocross eller standard cyklar, begagnat eller nytt. Här finns något för alla!

www.hagacykel.se

Vitvaror & hushållsapparater från kända märken - Gransbygden.se

Gränsbygdens köpcentrum erbjuder allt från vitvaror som kyl & frys till tv och dator med konkurrenskraftiga priser online. Energisnåla och smarta produkter för ditt hem helt enkelt! 

www.gransbygden.se

Seacomfort.se - Gör livet på sjön lite enklare

Seacomfort säljer produkter som maxar din båtupplevelse. Här hittar du luftvärmare och defrosters så att du alltid har tillgång till frisk och varm luft oavsett klimat. 

www.seacomfort.se

.

Intresserad av kundcase?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala