Meny

   Support

Härliga kunder som förgyller vår arbetsdag

Det är våra kunder som ger oss energi och inspiration till utveckling av nya smarta funktioner. Varje arbetsdag pratar vi med e-handlare som har önskemål. Det driver oss till att jobba hårdare och bli bättre. Vi växer tillsammans med våra kunder, det skapar motivation och bra lösningar. För våra kunder innebär det ett samarbete som är enkelt och möjliggör friktionsfri tillväxt.

PrestoFirstAid.com – Din expert på Första Hjälpen och hjärtstartare

Presto First Aid är en del av Dahl Medical som har 25 års erfarenhet av att säkerställa Första Hjälpen-beredskap. De erbjuder erbjuder hjärtstartare från välkända varumärken, verklighetstrogna och slitstarka HLR-dockor och tillbehör för hjärtstartare av hög kvalité. 

Presto First Aid riktar sig främst till den tyska marknaden, särskilt inför fotbolls EM 2024 i och med kampanjen "Get trained, save lives" vars mål är att öka medvetenheten om hur viktigt det är med Första Hjälpen-beredskap. Genom bra information, kampanjer och högkvalitativa produkter arbetar Presto First Aid för att bidra till en säkrare miljö både på och utanför fotbollsplanen.

www.prestofirstaid.com

Fakeflowers.se - Konstgjorda blommor av hög kvalitet med naturtroget utseende

FakeFlowers.se är specialiserade på att utveckla och sälja konstgjorda blommor av högsta kvalitet, med ett naturtroget utseende som förgyller varje hem och miljö. Med ett centralt lager i Sverige, är de väl positionerade för att snabbt och effektivt leverera sina produkter till kunder över hela landet.

Genom att importera stora volymer och samarbeta direkt med tillverkare, kan FakeFlowers.se eliminera mellanhänder och därmed erbjuda hög kvalitet till låga priser. Deras effektiva logistiklösningar garanterar snabba leveranser, så att du snabbt kan njuta av dina vackra, underhållsfria blommor. Utforska deras breda sortiment och upptäck hur konstgjorda blommor kan ge en långvarig skönhet och elegans till ditt hem utan det traditionella underhållet.

www.fakeflowers.se

Bevi.se - Specialister på energieffektiva drivsystem och kraftgenerering

BEVI är ett av Nordens största företag inom elektriska drivsystem och kraftgenerering. Sedan 1931 har de tillverkat elmotorer till olika industrier världen över. Elmotorerna står i centrum för deras verksamhet och de ligger i absolut framkant när det gäller produktutveckling av energieffektiva drivsystem.

Bevi erbjuder sina kunder och återförsäljare en B2B shop med anpassade prislistor och villkor. Sidan är på sex språk och har full integration mot Jeeves ERP.

www.Bevi.se

PimpaHemma.se - Din butik för heminredning, garn och tyger

Pimpa Hemma en fullvärdig sybehörsaffär som erbjuder allt från tyger och garn till hemtextil, gardiner och inredning. Med ett brett sortiment av eleganta textilier, färgglada garner och stilfulla inredningsdetaljer är de din pålitliga leverantör för ditt nästa sy- eller inredningsprojekt.

Med fokus på att förgylla din vardag och pimpa ditt hem, strävar de efter att vara en inspirationskälla. Oavsett om du är ute efter att förnya din inredning, sticka en värmande tröja eller skapa en unik kudde, har Pimpa Hemma det du behöver för att förvandla ditt hem.

www.pimpahemma.se

AdorePole.se - Din Poledance Studio i Norrköping

Adore Pole erbjuder träning inom pole dance/pole fitness, luftakrobatik, dansklasser och stretch-klasser för alla nivåer i en av Sveriges finaste pole fitness-studios. Hos dem får du hjälp att nå dina mål, stora som små. De lovar även att du kommer att få många nya träningsvänner och möta härliga instruktörer som peppar och stöttar dig på din resa.

Pole fitness är bra för både kropp & själ. Att träna hos Adore Pole stärker både kroppen & självkänslan.

 www.adorepole.se

Lantbruksprylar.se – Din lantbutik på nätet.

Lantbruksprylar är en prisvärd leverantör av allt du behöver till din häst och ditt lantbruk. De erbjuder ett brett sortiment av allt inom gårdsprodukter med snabb och enkel hemleverans.

Deras ambition är att Lantbruksprylars verksamhet ska genomsyras av kvalitet i alla led. Det omfattar allt från att sälja varor av hög kvalitet och ge kunder bra service till att erbjuda produkter till ärliga priser med hög leveranskapacitet.

www.lantbruksprylar.se

SecurityPartner.nu – Din partner för säkerhetsutrustning

I över 20 år har Security Partner levererat ett brett sortiment av högkvalitativa säkerhetsprodukter och säkerhetsutrustning till butiker, kontor och privatpersoner. Utifrån denna långa erfarenhet och det breda nätverk av leverantörer som de byggt upp kan Security Partner garantera att du får den produkt som bäst täcker ditt behov, och alltid till rätt pris.

Security Partner strävar efter att vara din pålitliga partner för säkerhetsutrustning genom att erbjuda kvalitetssäkrad säkerhetsutrustning, professionell service och support kring utrustningen, så att deras kunder alltid känner sig trygga och skyddade.

www.securitypartner.nu

Ulfasa.se - Östergötlands största återförsäljare av utemöbler

Ulfåsa är din destination för högkvalitativa möbler och inredningsartiklar, beläget strax utanför Motala. Butiken drivs av ett engagerat team och består av både en webbshop och en lantlig butik med över 4000 kvm butiksyta.

Ulfåsa erbjuder ett brett sortiment av möbler för hem och trädgård till konkurrenskraftiga priser. Här hittar du unika och personliga inredningsvaror, alla inrymda i en charmig ladugårdsmiljö. Njut av en shoppingupplevelse fylld med syrerik lantluft och förstklassiga produkter som förgyller ditt hem och din trädgård.

www.ulfasa.se

Bondeprylar.se - För ett mer lönsamt lantbruk

Bondeprylar erbjuder förstklassig service och ett brett sortiment av rep, verktyg, gårdsprodukter och allt annat du kan behöva till ditt lantbruk.

Bondeprylar grundades med målet att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser. De strävar efter att säkerställa hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans i alla led av sin verksamhet. Utforska deras breda sortiment.

www.bondeprylar.se

Jewl.se - Glamour, elegans och exklusiva smycken online

Hos Jewl hittar du ett brett sortiment av smycken för både män och kvinnor som sätter guldkant på både vardag och fest. Upptäck de senaste kollektionerna från exklusiva varumärken och bli en trendsättare inom smyckesvärlden med deras eleganta halsband, ringar och örhängen.

Jewl är en del av Klockmaster-kedjan och är skapad som en syster site till Klockmaster.se för att täcka en större del av branschen. Smyckena du handlar på Jewl.se levereras direkt till dig från medlemsbutiker i Watch Market, en kedja med över fem decenniers erfarenhet och butiker över hela Sverige.

www.jewl.se

ATVpowergear.se - Säkra ATV-tillbehör som tål tuffa tag!

ATV atvpowergear erbjuder starka, säkra och innovativa tillbehör för ATV/fyrhjulingar som är utvecklade utifrån en lång erfarenhet inom tuff terräng. Som en del av Nordic Powersports, konstruerar och tillverkar APG ATV-tillbehör av hög kvalitet som erbjuds till både konsumenter och företag via återförsäljare över hela Skandinavien.

APGs produkter gör det enkelt att utföra även de tuffaste uppdragen i skog och mark. Oavsett om du behöver en robust vinsch, slitstarka vagnar eller ett stabilt lastrack, har APG det du behöver för att göra din ATV redo för alla jobb och äventyr.

www.atvpowergear.se

Room99.se – Webbutik med bas i Motala

Room99 är en webbutik med fokus på inredning. De är baserade i Motala, Sverige. De vill göra det enkelt för dig att skapa ditt drömhem där du kan vara ditt unika jag.

Deras ambition är att erbjuda vacker, snygg och trendig heminredning som gör det lilla extra i ditt hem. Hos dem är du alltid välkommen att handla online. De har sitt e-handelslager i den vackra och växande staden Motala, geografiskt perfekt för att kunna erbjuda dig snabba leveranser.

Room99.se bytte 2022 till SiteSmart från Wikinggruppen och ett stort lyft SEO och designmässigt genomfördes samtidigt.

www.room99.se

Klockmaster.se - Den stora och trygga aktören med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion, snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även ett anpassat PIM-system där all produktdata hanteras. Detta förser huvudsidan med produktinformation och dessutom uppdaterar det även alla deras "satellit-butiker".

www.klockmaster.se

Hemdesigners.se - Heminredning med det lilla extra

Hemdesigners är ett svenskt varumärke som erbjuder noggrant utvalda samt egendesignade möbler. Sedan Hemdesigners grundades år 2017 har de vuxit till att bli ett starkt och genuint varumärke - där personlig service och designmöbler av hög kvalite står i fokus. SiteSmart e-handelsplattform har används nästan sedan start. Den har nyligen redesignats för att andas kvalitet och deras varumärke. 

www.hemdesigners.se

Hjärtstartarspecialisten.se - Bästa pris på hjärtstartare online

Hjärtstartarspecialisten är en rikstäckande partner för alla som vill vara med och bygga ett hjärtsäkert Sverige. Deras vision är att rädda fler liv genom att erbjuda bra service, stort kunnande och kvalitet för att ge företag en säkrare arbetsmiljö och privatpersoner ett tryggare liv.

Deras sortiment av hjärtstartare är brett och anpassat för olika behov och miljöer. Hjärtstartarna de erbjuder är marknadsledande, trygga samt lätta att använda även för lekmän. Enligt erfarenhet, det absolut bästa marknaden har att erbjuda.

www.hjartstartarspecialisten.se

Upplevstore.se - Fiskeentusiasternas mecka

En ny fiskeupplevelse har lanserats av Upplevstore och deras nya e-handel! Här hittar du allt för en lyckad fisketur med allt från fiskespön till drag och båtar. Upplev en ny nivå av fiske med Östergötlands största och en av Sveriges mest kompletta sportfiskebutiker.

Förutom sitt breda sportfiskesortiment så erbjuder de kajaker, båtar och kanoter för försäljning. Dessutom saluför de ett brett sortiment av marinelektronik och tillbehör.

www.upplevstore.se

Smartverkstad.se – Verkstadsutrustning för både privatpersoner och företag

Smart Verkstad säljer fordonslyftar, däckmaskiner, verkstadsutrustning och andra tillbehör av högsta kvalitet till både yrkesfolk och privatpersoner. Deras e-handel ska underlätta för dig som vill handla kvalitetsprodukter, allt på samma ställe.

Smart Verkstad är ett modernt och lösningsorienterat företag med hög servicegrad och oavsett storlek på affär gör de sitt bästa med kunden alltid i fokus. De vill att alla ska ha möjligheten att handla, därför erbjuder de flera trygga finansieringslösningar till företag via Wasa Kredit. Privatmarknaden har andra smidiga betalalternativ.

www.smartverkstad.se

Hlrgrossisten.se – Företag med HLR produkter i fokus

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB och med 25 års erfarenhet vet de vad som behövs för att säkra en bra Första Hjälpen-beredskap, erbjuda marknadens bästa Hjärtstartare och effektivt genomföra HLR-kurser. 

HLR-instruktörer, räddningstjänst, sjukvårds- och utbildningsföretag handlar med fördel direkt av HLR Grossisten då de erbjuder övningsdockor för HLR, Hjärtstartar-trainers (övningshjärtstartare) och kursmaterial för HLR-instruktörer. 

www.hlrgrossisten.se

Jakobsapotek.com - Allt inom hälsokost

En e-handel med fokus på rena naturliga produkter inom både hälsokost och kroppsvård av hög kvalité. För att ännu fler skulle kunna ta del av deras välsorterade utbud och ha möjlighet att göra gröna och hälsosamma val valde Jakobs Apotek att ta steget med en ny e-handel.

Valet föll på SiteSmart och vår e-handelsplattform SiteSmart. I leveransen ingick bland annat en helt ny e-handel, SEO och en optimerad sidstruktur.

www.jakobsapotek.com

Weratents.se - E-handel för högkvalitativa förtält

Efter en genomförd rebranding valde Wera, före detta EuroTents, att ta nästa steg i utvecklingen med en ny och optimerad e-handel. Numera erbjuds ett stort sortiment förtält, taktält och tillbehör online, allt för att maxa camparnas semesterupplevelse.

Våren 2021 lanserades deras nya e-handelssida med en ny sidstruktur, en optimerad webbshop och en ny design. Allt efter kundens önskemål och behov!

www.weratents.se

Skolaochhobby.se - Prisvärt och bra förbrukningsmaterial till skola och hobby

Skola & Hobby har ett brett sortiment av kreativa produkter för lek, motorik och utveckling som gör inlärningen roligare och mer lekfull! De har även massvis med hobbymaterial och pyssel för att du ska kunna ta fram din kreativa och skapande ådra. Här finner du också kontorsmaterial och kontorsinredning som bidrar till en produktiv och trivsam arbetsplats. Hos Skola & Hobby har de även allt du eller din verksamhet behöver för att smidigt packa och posta!

www.Skolaochhobby.se

Swereco.se - Förenklar din vardag

Swereco startade 1973 med tillverkning av kryckor och utveckling av ergonomiska produkter för människor med funktionsnedsättning. De erbjuder idag ett brett sortiment av produkter framtagna för att förenkla och stötta i vardagens olika skeenden. De flesta av Swerecos produkter tillverkas i egen fabrik i Lenhovda, Småland.

Swereco erbjuder både företag som konsument att handla via sin e-handel. De använder även ÅF-login med unika prislistor och villkor.

www.Swereco.se

Installationssmart.se - VS installerat och klart hemma hos dig

Installationssmart är en del av Sandbäckens med 100-tals certifierade VS-installatörer över en stor del av Sverige. De gör det enklare för dig att uppdatera ditt kök, badrum eller tvättstuga genom att erbjuda dig installerat och klart. Du behöver bara en kontakt genom hela processen, de tar fullt ansvar!

Via e-butiken gör de det enkelt för dig att beställa.  Välj exempelvis ett badrumspaket och skicka in din beställning. Du ser tydligt pris inkl ROT och moms.

www.Installationssmart.se

Klocka.se - Klockor till schyssta priser

Klocka.se består av ett nätverk av leveransombud från urfackhandeln i Sverige. Samtliga ombud är auktoriserade återförsäljare för de varumärken de erbjuder på klocka.se. Deras affärsidé bygger på att du som konsument ska göra en "bra deal" men ändå få den trygghet du får i en enskild klockbutik.

Kanalen drivs av Watch Market som sålt klockor i Sverige sedan 1972. 2022 firar de 50 år genom att lansera klocka.se vars affärsidé lyder "klockor från ledande tillverkare till schyssta priser".

www.Klocka.se

Dahl Mecical - Din totalpartner för HLR, hjärtstartare och första hjälpen

Dahl Medical förser arbetsplatser med kvalitetsprodukter och kunskap som kan förhindra att det händer när olyckan är framme. Och så skapar de trygghet bland allas största tillgång på arbetsplatsen: människorna. 

Dahl Medical har idag 6 stycken e-handelsplattformar från SIteSmart och samarbetar löpande gällande kringtjänster såsom SEO, SEM samt sociala medier.

www.dahlmedical.com

Klockia.se - Från medeltid till nutid. Nu mobilanpassad, snabb & flexibel

Gotland Ur / Klockia.se fanns inte på medeltiden men har sålt klockor i närmare 70 år. Kontor och butik ligger vid Österport i Visby och det är där de har sin verkstad med certifierade urmakare.

Med gediget intresse och lång erfarenhet kan de idag erbjuda klockor från de flesta stora varumärken online. Klockia var pionjär inom klockförsäljning online och är idag en av de största aktörerna. De har varit kunder hos SiteSmart sedan 2014 och ökar stadigt sin försäljning.

www.klockia.se

Activebenefits.se - Förmånscyklar för ett aktivt liv

Arbetsgivare kan nu bidra till ett flexibelt och hälsosamt liv för sina anställda genom att erbjuda förmånscyklar. SiteSmart hjälpte det nystartade företaget med att skapa en ny webbplats! Besök gärna sidan och räkna ut hur mycket du sparar på en förmånscykel. 

Bakom inloggning kan anställda på företag med avtal beställa cyklar med tillbehör.

www.activebenefits.se

Tjeders, en B2B shop inom sektorn vård och omsorg

Trygghet är en mänsklig rättighet. Att känna trygghet i vardagen är en grundläggande rättighet, oavsett om du bor hemma eller på ett boende, befinner dig på ett sjukhus eller är på jobbet. Tjeders har varit verksam sedan 1942 och är idag en IT-partner med spetskompetens inom tjänsteleveranser av larm och kommunikationslösningar till företag, kommuner och regioner.

Tjeders bytte e-handel från WooCommerce till SiteSmart under 2021 för att ta kontroll över uppdateringar och funktionalitet.

www.tjeders.se

Goodmedical.se - Onlineshop för egenvårdsprodukter

Good Medical säljer och distribuerar kvalitetsprodukter till den skandinaviska marknaden utifrån Salubrious sortiment. De riktar sig enbart till privatpersoner och enskilda firmor. Genom Good Medical e-handel kan du beställa kvalitetsprodukter anpassade för sjukvården hem till dig. De erbjuder allt från fallskyddsmadrasser till medicinsk honung.

Genom sidan Goodmedical breddar Salubrius sin försäljning till att omfatta även konsument. 

www.Goodmedical.se

Hagacykel.se - Cyklar för hela familjen

Haga cykel erbjuder ett stort utbud cyklar till några av marknadens bästa priser. Vare sig om ni är ute efter cyclocross eller standard cyklar, begagnat eller nytt. Här finns något för alla!

Haga Cykel startade 1987 i Norrköping och finns på 3 orter. De har sedan 2020 varit kund hos SiteSmart efter att bytt från WooCommerce. De ökar sin försäljning online och bland storsäljarna är deras begagnade cyklar som endast ligger ute någon dag eller två.

www.hagacykel.se

Kaki.se - Garnbutiken som ligger oss varmt om hjärtat 

Butiken i centrala Åre erbjuder sina kunder allt inom stickning, mönster, inspiration och virkning samt färdiga plagg. Kunden har själv byggt upp sin e-handel och tagit fram både texter & bilder, ett tecken på att SiteSmart är en lättanvänd plattform!

Kaki har varit kunder till SIteSmart under många år och det är andra generationen e-handel som de nu använder.

www.kaki.se

Momento.se - Världens bredaste sortiment av krafthylsor

Momento har 70 års erfarenhet av att tillverka krafthylsor, avdragare och tillbehör. Momento grundades 1951 med ett tydligt mål – att tillverka krafthylsor och tillbehör, och de har fortsatt som de började. Beläget i Flen, Sverige, är de den enda fabriken i världen som exklusivt tillverkar maskindrivna krafthylsor och tillbehör med ett av världens bredaste standardsortiment.

Via SiteSmart e-handel erbjuder de återförsäljare runt om i världen att beställa deras produkter. Momento har även en publik shop för B2B samt koppling mot Monitor ERP.

www.Momento.se

Kaffecompagniet.se - Det bästa inom kaffe, te & choklad 

Kaffecompagniets målsättning är att i varje unik kundsituation erbjuda det bästa inom kaffe, te och choklad -både vad gäller utrustning såväl som kaffebönor, te, choklad etc. Detta gör de genom ett unikt sortiment som i dagsläget är över 1000 kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Kaffecompagniet bytte från annan plattformsleverantör och har sedan dess växt kraftigt online.

www.kaffecompagniet.se

Intresserad av kundcase?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group