Några blomstrande kunder

Som ger oss energi och inspiration till utveckling av nya smarta funktioner

Modedrottningen Nathalieschuterman.com

Trendigt & exklusivt

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm på Birger Jarlsgatan 5. De erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

Nathalie Schuterman växlade upp till SiteSmart e-handel senhösten 2018 och fick då även en riktig responsiv e-handelssida. Nu pekar trenden uppåt både gällande trafik och order.

www.nathalieschuterman.com

E-handel från grossist inom HLR-produkter

hlrgrossisten.se - ny aktör på nätet

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB och med 25 års erfarenhet vet de vad som behövs för att säkra en bra Första Hjälpen-beredskap, erbjuda marknadens bästa Hjärtstartare och effektivt genomföra HLR-kurser. 

HLR-instruktörer, räddningstjänst, sjukvårds- och utbildningsföretag handlar med fördel direkt av HLR Grossisten då de erbjuder övningsdockor för HLR, Hjärtstartar-trainers (övningshjärtstartare) och kursmaterial för HLR-instruktörer.

www.hlrgrossisten.se

E-handel med uppsökande showroom när 

salminghockey.com växlar upp 

Varumärket som bär samma namn som den levande hockeylegenden fortsätter sin expansion globalt med ny e-handelssatsning. 

Salming är hängivna att utveckla Hockey produkter som står ut, att våga gå sin egen väg och ”stretcha” på både design och teknik. Det är från den innovationskraften de kan lyfta sina produkter till nästa nivå. De kallar det NXT - "next generation". Deras närvaro på Internet tar nu samma väg in i framtiden med satsning på konsument och avtals styrd e-handel mot föreningsliv och hockeyklubbar - vi kallar det E-business NXT.

www.salminghockey.com

Den stora och trygga aktören på klockmarknaden

Klockmaster med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion, snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

www.klockmaster.se

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även valt Resurs Banks nya omni checkout då de erbjuder en enkel, snabb kassa med marknadens fördelaktigaste villkor.

LÄMNAR TRYGGHETEN I TRADITIONELL HANDEL

Anrika KOSA bandy

Det anrika bandymärket KOSA har startat e-butik och erbjuder fullsortiment online.

Kosa har en tradition att erbjuda sitt sortiment via sportbutiker och egen katalog som distribueras till föreningar. Nu har varumärket öppnat upp för onlinehandel och erbjuder sitt fulla sortiment till bra priser direkt till konsument.

www.kosa.se

INTERNATIONELL SATSNING AV CAMILLA LUNDSTEN

Littlephant.com 

Littlephant är grundat av Designer och Creative Director Camilla Lundsten. Littlephant skapar funktionella, smarta och bekväma produkter för dig, dina barn och ditt hem. 

Produkter som förenklar ditt vardagsliv. Produkter som sätter ett leende på ditt ansikte och uppmuntrar till ditt kreativa tänkande. Camilla och Littlephant har tagit hjälp av oss SiteSmart gällande teknik/e-handelsplattform. De säljer sina varor i stora delar av världen men den Asiatiska marknaden är störts. 

www.littlephant.com

TROGEN KUND SOM VÄXTE FÖR MYCKET

Strandlins Reseeffekter

Strandlins var Skandinaviens första och största Samsonite Concept Store. Hos dem hittade du de senaste resväskorna, kabinväskorna och datorväskorna från Samsonite samt mycket mer. Strandlins var kund hos oss över tre generationer e-handelsplattformar och växte hela tiden. Valet av SiteSmart var redan då för 7 år sedan självklart tack vara friheten att skapa innehåll med hjälp av publiceringsverktyget. Idag är Strandlins uppköpta och en del av det Belgiska bolaget Samsonite Gruppen. Så kan det gå när man växer, tack för tiden och lycka till i framtiden Hans!

www.strandlins.com

KLOCKIA HAR GÅTT FRÅN MEDELTID TILL NUTID 

Mobilanpassad, snabb och flexibel

Gotland Ur / Klockia.se fanns inte på medeltiden men har sålt klockor i närmare 70 år. Deras kontor och butik ligger vid Österport i Visby och det är där de har sin verkstad med certifierade urmakare. År 2008 tog de steget ut på internet och 2015 bytte de till SiteSmart 5.0, full responsiv och snabb e-handel.

www.klockia.se

Exklusiva barnvagnar

excluzive.se

Välkommen till excluzives fantastiska barnvagns värd. De har många års erfarenhet med att sälja barnvagnar och ser till att hjälpa dig med att hitta den rätta barnvagnen. Excluzive besökte oss på en mässa och inblicken i SiteSmart e-handelsplattform, dess flexibilitet och stora möjligheter imponerade. Valet blev enkelt när dessutom prisbilden hamnade inom ramen för en nystart online.

www.excluzive.se

Jämför hjärtstartare och beställ online 

hjärtstartare - de hjälper dig att välja

Hjärtstartarspecialisten är en rikstäckande partner för alla som vill vara med och bygga ett hjärtsäkert Sverige. Deras vision är att rädda fler liv genom att erbjuda bra service, stort kunnande och kvalitet för att ge företag en säkrare arbetsmiljö och privatpersoner ett tryggare liv.

www.hjartstartarspecialisten.se

Vi har varit verksamma sedan 1994 och under årens lopp har många kunder anlitat oss. 

Vi skulle kunna visa upp alla här men det är bättre att du kontaktar oss och berättar vad du specifikt är intresserad av och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vill du se fler referenser är du välkommen att kontakta oss.
Är du redo att blomstra?
CALL-TO-ACTION-KNAPP

”klicka här nedan”

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån i Motala endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor på Södermalm i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som all magi händer.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0760-15 45 40
E-post: sales@sitesmart.se

KONTOR STOCKHOLM
Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2020 SiteSmart