Några blomstrande kunder

Som ger oss energi och inspiration till utveckling av nya smarta funktioner

Boka kostnadsfri onlinedemo

Den stora och trygga aktören Klockmaster med 47 fysiska butiker

Valet på SiteSmart föll i konkurrens mot ett flertal andra stora aktörer i Sverige. Det som avgjorde var funktion, snabbhet och flexibilitet i både verktyg som organisation. Självklart vägde priset också tungt i avgörandet.

Klockmasters e-butik är synkroniserad mot deras fysiska butikskassor i samtliga butiker. Besökaren kan se lagersaldo i aktuell butik samt ett unikt orderhanteringssystem är utvecklat för intern administration. Klockmaster har även ett anpassat PIM-system där all produktdata hanteras. Detta förser huvudsidan med produktinformation och ska dessutom uppdatera alla "satellit-butiker" när dessa startas upp under 2021.

www.klockmaster.se

Wera växlar upp med ny E-handel för högkvalitativa förtält

Efter en genomförd rebranding valde Wera, före detta EuroTents, att ta nästa steg i utvecklingen med en ny och optimerad e-handel. Numera erbjuds ett stort sortiment förtält, taktält och tillbehör online, allt för att maxa camparnas semesterupplevelse.

Våren 2021 lanserades deras nya e-handelssida med en ny sidstruktur, en optimerad webbshop och en ny design. Allt efter kundens önskemål och behov!

www.weratents.se

Allt inom hälsokost - Jakobsapotek.com

En e-handel med fokus på rena naturliga produkter inom både hälsokost och kroppsvård av hög kvalité. För att ännu fler skulle kunna ta del av deras välsorterade utbud och ha möjlighet att göra gröna och hälsosamma val valde Jakobs Apotek att ta steget med en ny e-handel.

Valet föll på SiteSmart och vår e-handelsplattform SiteSmartQ. I leveransen ingick bland annat en helt ny e-handel, SEO och en optimerad sidstruktur.

www.jakobsapotek.com

Modedrottningen Nathalieschuterman.com - Trendigt & exklusivt

Nathalie Schuterman är en multi-brand butik belägen i hjärtat av Stockholm på Birger Jarlsgatan 2. De erbjuder ett urval från världens främsta designers och har försett Stockholm med ett handplockat urval av high end mode och personlig service i mer än 20 år.

Nathalie Schuterman växlade upp till SiteSmart e-handel senhösten 2018 och fick då även en riktig responsiv e-handelssida. Nu pekar trenden uppåt både gällande trafik och order.  

www.nathalieschuterman.com

Fiskeentusiasternas mecka - Upplevstore.se

En ny fiskeupplevelse har lanserats av Upplevstore och deras nya e-handel! Här hittar du allt för en lyckad fisketur med allt från fiskespön till drag och båtar. Upplev en ny nivå av fiske med:

www.upplevstore.se

Förmånscyklar för ett aktivt liv - Activebenefits.se

Arbetsgivare kan nu bidra till ett flexibelt och hälsosamt liv för sina anställda genom att erbjuda förmånscyklar. SiteSmart hjälpte det nystartade företaget med att skapa en ny hemsida! 

www.activebenefits.se

Det bästa inom kaffe, te & choklad - Kaffecompagniet.se

Genom vårt samarbete kunde Kaffecompagniet öka sin försäljning markant redan efter de första två månaderna. Tillsammans tog vi fram en ny e-handel med SEO i fokus! 

www.kaffecompagniet.se

Hjärtstartarspecialisten.se -Jämförelse av hjärtstartare online

Valet för dig som vill bidra till ett hjärtsäkert Sverige. Deras vision är att rädda fler liv genom bra service, kunnande & kvalitet för att bidra till ett tryggare liv på både arbetet och hemma.

www.hjartstartarspecialisten.se

Klockia.se - Från medeltid till nutid. Nu mobilanpassad, snabb & flexibel.

Gotland Ur / Klockia.se fanns inte på medeltiden men har sålt klockor i närmare 70 år. Kontor och butik ligger vid Österport i Visby och det är där de har sin verkstad med certifierade urmakare.

www.klockia.se

Kosa.se - Lämnade tryggheten i traditionell handel och startar e-butik med fullsortiment online

Kosa har en tradition att erbjuda sitt sortiment via sportbutiker och egen katalog som distribueras till föreningar. Nu erbjuder varumärket onlinehandel med sitt fulla sortiment till bra priser.

www.kosa.se

Hlrgrossisten.se - Ny aktör på nätet inom HLR-produkter

HLR Grossisten är en del av Dahl Medical AB och med 25 års erfarenhet vet de vad som behövs för att säkra en bra Första Hjälpen-beredskap, erbjuda marknadens bästa Hjärtstartare och effektivt genomföra HLR-kurser. 

www.hlrgrossisten.se

Garnbutiken som ligger oss varmt om hjärtat - Kaki.se

Butiken i centrala Åre erbjuder sina kunder allt inom stickning och virkning samt färdiga plagg. Kunden har själv byggt upp sin e-handel och tagit fram både texter & bilder, ett tecken på att SiteSmartQ är en lättanvänd plattform!

www.kaki.se

En ny fiskeupplevelse - Böjdaspön.se

E-handelsbutiken med ett brett sortiment fiskeutrustning för ett lyckat fiske. Du hittar spön, beten och tillbehör till bra pris bara ett klick bort. Ladda inför säsongens fisketävlingar idag!

www.bojdaspon.se

Internationell satsning av Camilla Lundsten - Littlephant.com

Produkter för hemmet som sätter ett leende på ditt ansikte och uppmuntrar till ditt kreativa tänkande. De säljer sina varor i stora delar av världen med den Asiatiska marknaden i framkant. 

www.littlephant.com

Från hus till hem - Kaptensbostaden.se

Precis det är grundaren till kaptensbostadens vision i sina produkter. Här hittar du både möbler, inredning & accessoarer som andas antikt. 

www.kaptensbostaden.se

Cyklar för hela familjen- Hagacykel.se

Haga cykel erbjuder ett stort utbud cyklar till några av marknadens bästa priser. Vare sig om ni är ute efter cyclocross eller standard cyklar, begagnat eller nytt. Här finns något för alla!

www.hagacykel.se

Heminredning med det lilla extra - Hemdesigners.se

För dig som letar efter exklusiv inredning från kända leverantörer över hela världen. Hemdesigners erbjuder även egna kollektioner framtagna av svenska och danska designers. 

www.hemdesigners.se

Sportentusiasternas andra hem i Motala - Lewasport.se

Hos Lewa Sport hittar du allt som behövs för att ta ditt idrottande till nya höjder. Med fokus på cykel, simning och löpning har du den perfekta butiken för dig som är triathlet. 

www.lewasport.se

Gör livet på sjön lite enklare - Seacomfort.se

Seacomfort säljer produkter som maxar din båtupplevelse. Här hittar du luftvärmare och defrosters så att du alltid har tillgång till frisk och varm luft oavsett klimat. 

www.seacomfort.se

Vitvaror & hushållsapparater från kända märken - Gransbygden.se

Gränsbygdens köpcentrum erbjuder allt från vitvaror som kyl & frys till tv och dator med konkurrenskraftiga priser online. Energisnåla och smarta produkter för ditt hem helt enkelt! 

www.gransbygden.se

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap