Meny

   Support

Amanda | Content editor

Content editing får din e-handel att växa

Content editing är ett av de viktigaste stegen i en högpresterande e-handelssida. Att innehåll klart och tydligt visar upp vem du är och vad du vill avspeglar sig direkt i din sidas konvertering. Rätt utförd content editing ger dig mycket mer klirr i kassan.

Content editing, genomtänkt innehåll kan förändra din affär online

Med många års erfarenhet i ryggsäcken och många olika kunduppdrag vågar vi benämna oss som experter på området. Väl framtagen copy, texter, bilder och annat innehåll hjälper din e-handel att växa både innan och efter att potentiella kunder klickar sig in på sidan.

Content editing tillsammans med rätt sökord

Content editing, SEO och copy hjälper dig att synas i sökmotorerna, då exempelvis Google rankar din sida högre om du framhäver sökord och fraser relevanta för utbudet. Fånga kunderna på sidan och öka konverteringsgraden med fångande och intresseväckande text, bild och annat innehåll.

Content editing och copy - vad är skillnaden?

Inte stor skillnad, copy är texterna som är en del av innehållet på sidan. Content editing handlar om så mycket mer! När vi på SiteSmart pratar om content menar vi det generella innehållet på sidan, vilken information ska besökaren nås av? Här räknas exempelvis bilder, grafik, texter och mycket mer in.

Bilder, ikoner och grafer lyfter din sidas content

Vi hjälper dig gärna med allt content på din sida. Idag är konkurrensen hård ute bland e-handlare och det krävs att din webbsida, inte bara startsidan utan alla kategorisidor både tilltalar och fångar besökaren. Behöver du hjälp så finns vi här för att du ska få ut så mycket som möjligt av din webbplats.

Intresserad av content editing?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group