Meny

   Support

Gabriella | SEM Specialist

SEM sökmotormarknadsföring ger dig möjlighet att sälja mer

SEM sökmotormarknadsföring är det självklara valet för dig som vill synas på Google. Vi hjälper dig med din Google annonsering så du syns för de kunder som söker efter just dina produkter och tjänster. SEM sökmotormarknadsföring är den snabba vägen till ökad försäljning online.

Vad är SEM sökmotormarknadsföring?

SEM sökmotormarknadsföring är den betalda annonseringen som möjliggör för dig att synas på sökresultatsidan hos Google. Det finns mängder av olika möjligheter att annonsera både vad det gäller kanaler och annonstyper. Vi på SiteSmart har lång erfarenhet och kunskap bakom oss och kan erbjuda ett beprövat recept som passar just dina besökare. För att få ut bästa möjliga resultat så krävs det ett aktivt arbete genom att konstant skapa nya, analysera, utvärdera och optimera kampanjer. Vi brinner för att se företag växa och ser gärna att du och ditt företag vill vara med i tillväxtresan.

Vad ger SEM sökmotormarknadsföring dig och ditt företag?

Vår vardag är att hjälpa våra kunder framåt med sin online annonsering SEM. Vi hjälper gärna dig också genom att prioritera rätt, att fokusera på vad just ditt företag erbjuder, vilken målgrupp du vill nå ut till och framförallt vad målet med annonseringen är. Vi hjälper dig att planera annonsbudget, vi gör resan tillsammans och du får självklart bestämma hur delaktig du vill eller har tid att vara. Genom gott samarbete kan vi uppnå bästa möjliga resultat genom ökad konvertering och fler affärer.

HLRGROSSISTEN.SE | KUND SEDAN 2019

Med SEM sökmotormarknadsföring tog HLR Grossisten stora steg i sin försäljning

HLR Grossisten tog stormsteg i sin försäljning när vi kopplade på Google Ads och började marknadsföra deras webbplats. Innan vi startade med annonsering arbetade vi flitigt med webbsidans SEO sökmotoroptimering. En bra SEO är grunden till att lyckas med online marknadsföring SEM. Kombinationen av våra insatser tillsammans med kundens väl genomtänkta strategi tog HLR Grossisten till nya höjder. En försäljningsökning på flera hundra procent är fantastiskt och ger nu möjlighet att satsa ännu mer.

Grunden till en lyckad SEM är en god SEO och UX användarvänlighet

Genom att skapa innovativa, fångande och optimerade landningssidor ökar vi inte bara mervärdet av trafiken utan vi sänker även kostnaden för själva Google Ads-kampanjerna. Webbsidor som fångar besökaren och svarar upp mot god SEO optimering gillas av Google och prioriteras således. En god SEO och UX användarvänlighet är idag ett måste för en lyckad SEM då risken minimeras att förlora potentiella kunder redan på landningssidan. Fånga, inspirera, presentera och konvertera - ledord i vår verksamhet för att ta hand om din annonsbudget och ge dig mer affärer. Vi strävar alltid efter bästa ROI/ROAS, dvs hög avkastning på satsad budget.

Intresserad av SEM sökmotormarknadsföring?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group