Meny

   Support

Moa | SEM Specialist

Social Media Marketing, vad betyder det?

Social Media Marketing refererar till hur man som företag kan använda olika sociala medier för att marknadsföra och sälja sina produkter och/eller tjänster. De sociala medier vi har idag är väletablerade, slagkraftiga kommunikationskanaler och användningen fortsätter ständigt att öka, både bland privatpersoner och organisationer. Vi på SiteSmart hjälper dig gladeligen med allt ifrån Sociala Medier strategi och optimering till dina betalda kampanjer i sociala medier. Beroende på produkt eller tjänst kan medverkan i sociala medier vara en framgångsfaktor som ger dig fler affärer. Vi har erfarenhet och kan hjälpa dig i ditt val.

Sociala medier strategi - insatser som ökar din webbplats värde

Vi skapar en resultatrik Sociala Medier Strategi som hjälper dig att analysera dina konkurrenter, hitta dina målgrupper samt ger dig förslag på vilka kampanjer och insatser som gör att du når dina uppsatta mål. Med en strategi och social närvaro för dina sociala medier kan du effektivt lyfta din försäljning, öka din varumärkeskännedom och driva värdefull trafik till din webbplats. Rätt genomfört ökar ditt företags värde och ger dig mer affärer.

Sociala medier - planering, innehåll, publicering och efterarbete

När strategin är klar börjar arbetet med innehåll. Det är nu det är dags att fylla medierna med informationen som man kommit fram till i sociala medier strategin. Detta arbete väljer du själv hur det ska utföras. Vill du göra allt själv, dela eller vill du att vi ska sköta allt? Vi hjälper dig så mycket eller lite som du önskar. Viktigt är att planera inlägg i en utgivningsplan, risken är annars att tappa tempo. Kontinuerliga införanden enligt strategi är vägen till framgång och mer affärer. Vi vet hur så kontakta oss gärna.

Intresserad av social media marketing?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group