Meny

   Support

Mathilda | Webdesigner UX

UX design gör din e-handel användarvänlig

UX design där UX står för user experience och betyder användarupplevelse är mycket viktig ur flera aspekter. Bra UX fångar dina besökare och gör resan mot konvertering snabb och enkel. I och med att du med god UX fångar dina besökare så stärker du även sidan SEO-mässigt genom högt engagemang. Vårt fokus ligger på att skapa användarvänliga webbsidor utifrån dina besökares behov vilket ger dig fler konverteringar.

UX design med upplevelsen i fokus

UX user experience eller användarupplevelse. Detta handlar kort och gott om hur ditt företag och din webbplats uppfattas utifrån en besökares perspektiv. Är avsändaren tydlig, vilka bilder och rubriker möter din besökare, är det lätt att förstå vad du vill när besökaren landar på din webbsida? I vårt dagliga arbete möter vi många kunder som enbart fokuserar på startsidan av sin webbplats. Trafik från sökmotorer och hänvisningssidor kommer även in på övriga sidor och fångas då ofta dåligt. UX är idag mycket viktigt över hela din webbplats, både för att fånga dina besökare till webbplatsen men även något som mäts av Google och påverkar både SEO och SEM i hög grad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig gärna till bättre UX med fler affärer som resultat.

UX design med mål att öka din konvertering

Användarupplevelsen hänger ihop med SEO och SEM där det i första steget är viktigt att rätt besökare drivs in till webbplatsen. I nästa steg är det snabba laddningstider för att fort presentera ett tydligt, relevant och intressant budskap. UX användarupplevelse betraktar vi som länken mellan trafik och din checkout. Vi jobbar därför med ledord som fånga, inspirera, presentera och konvertera. Att öka din affär är oftast inte svårt om vi gemensamt tänker till.

UX design ska göra besökarens väg enkel

Din webbplats ska vara så pass tydlig, smidig och enkel att navigera så att besökaren inte märker av minsta tröskel eller hinder för att nå sitt mål. Det är vid tveksamheter och omvägar som du tappar besökarens intresse och förlorar en ny kund och potentiella intäkter.

Intresserad av UX design?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group