Meny

   Support

E-handelsplattform som ger dig möjlighet till bättre affärer online

Vill du som så många andra förbättra din affär online? SiteSmart e-handelsplattform är snabb, mångsidig, enkel att använda och ger dig möjlighet att arbeta effektivt med innehåll. Vi träffar många e-handlare som du och de flesta är försiktiga när det kommer till att byta e-handelsplattform. De stannar kvar i befintlig lösning trots att de inte kan arbeta effektivt och öka sin försäljning. Ett plattformsbyte behöver inte vara dyrt, krångligt och ta mycket av din tid. Ge oss 30 minuter så förklarar vi varför och berättar hur vi kan hjälpa dig till både mer trafik och bättre konvertering.

Varför e-handelsplattform från SiteSmart?

Det korta svaret är att din affär online kommer att öka markant omedelbart efter lansering. SiteSmart e-handelsplattform ger dig förutsättningen som krävs för att snabbt och enkelt hantera innehållet på din sida. Kampanjer, landningssidor, kategorisidor och annat innehåll uppdateras busenkelt med riktig drag and drop. Du har hela tiden full kontroll utan att behöva skriva en enda rad kod. Utöver enkelhet i handhavande erbjuder e-handelsplattformen dig ett stort utbud av funktioner för att växa internationellt. Försäljning till konsument eller avtalsstyrd e-handel mellan företag är fullt möjligt, e-handelsplattformen klarar det mesta. Vi hjälper dig dessutom hela vägen och levererar en nyckelfärdig e-handel klar för dig att ta över och administrera.

Mer än bara en e-handelsplattform

Hemligheten bakom din tillväxtresa ligger inte endast i SiteSmart e-handelsplattform. I vårt arbete med din e-handelssida lägger vi mycket tid, engagemang och energi på design, användarupplevelse, sökordsanalys och optimering av innehåll. Att bygga din nya e-handelssida utifrån din produktkännedom och vår 25-åriga erfarenhet av onlinemarknaden ger effekt och mynnar i ökad trafik och förbättrad konvertering. Vi gör grovjobbet när du sköter din dagliga verksamhet. Vi leder projektet och gemensamt stämmer vi av vid möten, din insats blir minimal. Tillsammans skapar vi helt enkelt bättre affärer!

Vill du veta mer om vår e-handelsplattform och vad vi kan göra för dig?

Boka ett kostnadsfritt möte med våra e-handelsspecialister 

Jämförelse tillväxtökning med och utan SiteSmarts e-handelsplattform. En markant ökning från januari månad till december.

KAFFECOMPAGNIET.SE | KUND SEDAN JANUARI 2020

Rätt e-handelsplattform gör skillnad

Kaffecompagniet Sthlm AB valde oss på SiteSmart som samarbetspartner för att ta fram en ny och förbättrad e-handel. Bytet från e-handelsleverantören Wikinggruppen till SiteSmart e-handelsplattform resulterade i att Kaffecompagniets försäljning ökade med hela +171% redan två månader efter lansering i januari 2020. Vi levererade en väl genomtänkt sidstruktur och sökmotoroptimerade sidor efter en genomtänkt sökordsstrategi. Det arbetet gav Martin på Kaffecompagniet ett välförtjänat lyft i sökmotorer och relevant trafik ökade kraftigt. Tillsammans med en målgruppsanpassad design gav ökad trafik och bättre konvertering kraftigt tillväxt.
Än idag toppar Kaffecompagniet sökresultaten på flera viktiga "moneywords" som exempelvis espressomaskiner. Investeringen i SiteSmart e-handelsplattform betalade sig på 6 månader, prisvärd investering helt enkelt!

Blå ikon som föreställer en kundkorg. Symboliserar kundkorg för e-handelsplattform.

Många funktioner i en enda E-handelsplattform

SiteSmart e-handelsplattform tål att jämföras och då inte bara priset. Vi levererar en mycket mångsidig och stabil plattform med funktionalitet som hjälper dig att växa. Ta kontroll över din e-handel, bara fantasin sätter gränser.

En ikon på ett blått paket som symboliserar olika paketeringar för vår e-handelsplattform.

Fyra nivåer, välj den som passar dig

Ta gärna en titt på våra produktpaket och priser. Vi erbjuder fyra alternativa paket i kombination med SSL, support, drift och fria uppgraderingar. För dig innebär det en trygg, framtidssäkrad lösning som möjliggör mer affärer.

Väx och effektivisera med smarta integrationer

Att erbjuda rätt mix av betalning och val av frakt i din kassa är grundkrav för bra konvertering. Då du växlat upp din affär kommer också behovet av automatisering. Vi har många partners och system som gör det enkelt för dig att växa.

Kundcase - de använder vår e-handelsplattform

Vi har levererat till 100-tals kunder genom åren, en del stora och några lite mindre. Vi månar dock om alla och vill verkligen att våra kunder ska lyckas i sin satsning. Vi visar gärna upp några av alla som lyckats med vår e-handelsplattform som grund.

Intresserad av vår E-handelsplattform?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group