Tänkvärda bonuseffekter när du byter till e-handelsplattformen SiteSmartQ

Ökad konvertering med +0,5%

Om din butik har 200 besökare per dygn och din shop konverterar 1,5 % av dessa till köpare så ger det 3 order per dag. Med en ökning om 0,5 % skulle samma trafik ge dig ca 30 order mer per månad.

20% mer trafik från sökmotorer

Med rätt byggda och optimerade kategorisidor i din e-handel ökar du inte bara konverteringen utan får en bättre synlighet i sökmotorer. Att öka klicktrafik med 20% skulle ge dig motsvarande ökning i antal order.

Snabb och förenklad köpprocess

En lättnavigerad e-handel med tydliga kategorier, filtreringsmöjligheter, tydlig produktinformation och sökmöjlighet ökar din konvertering avsevärt. Snabbladdade sidor i kombination med en mycket enkel checkout är garant för fler order.

Sänkt kostnad med "Trygg Drift"

Många e-handelsplattformar har lågt pris eller påstås vara gratis, det är inte sant. Vi ger dig frihet att arbeta med din e-butik utan kunskap i kod eller "konsulthjälp". Vi tar ansvar från drift till order och håller din plattform uppdaterad. Det ger dig en trygg resa till låg fast kostnad.

SiteSmart E-handelsplattform är bäst i test

Vår e-handelsplattform och publiceringsverktyg har alla tillgänglighets och sökmotorfunktioner som krävs för dig att bli framgångsrik. Med SiteSmartQ får du helt enkelt kontroll över din e-butik och kan känna dig trygg efter publicering. Det krävs ingen kodkunskap för att optimera din sida, en del sker till och med automatiskt. Så pass bra att vi är Bäst i Test.

Tjänster som tar din e-handel till nya höjder

B2B eller B2C - Ehandelslösningen som anpassas efter dina behov & förutsättningar

Oavsett vem du säljer till, konsument (B2C) eller andra företag (B2B), så handlar det alltid om affärer mellan människor. SiteSmarts vision är att leverera en plattform som passar både dig som är erfaren e-handlare och du som vill ta klivet ut på nätet med en ny e-handel. Vår SAAS-lösning är flexibel och kan enkelt anpassas efter dina förutsättningar och mål. 

Vi på SiteSmart håller oss ständigt uppdaterade på de olika kvalifikationer och regler som krävs för ditt företag ska vara det som syns i mängden. Vår plattform SiteSmart Q är utvecklad av människor för människor, oavsett om det gäller den mindre e-handeln med privatpersoner som målgrupp eller Koncernjättarna med B2B i fokus.

Läs mer om: E-handel B2B
Läs mer om: E-handel B2C

Plattformen funktion

SiteSmartQ tål att jämföras och då inte bara priset. Vi levererar en mycket komplett plattform med funktionalitet som hjälper dig att växla upp och ta kontroll över din e-handel. Bara fantasin sätter gränser.

Funktionsspecifikation

Priser e-handel

Ta gärna en titt på våra produktpaket och priser. Vi erbjuder tre alternativa paket i kombination med support, drift och fria uppgraderingar. För dig innebär det en trygg, framtidssäkrad lösning och mer affärer.

Paket och priser

Partners integrationer

Att erbjuda rätt mix av betalning och val av frakt i din kassa är grundkrav för bra konvertering. När du växlat upp din affär kommer ofta behovet av automatisering och vi erbjuder färdiga integrationer.

Partners och integrationer

Kunder referenser

Vi har levererat till 100-tals kunder genom åren, en del stora och några lite mindre. Vi månar dock om alla och vill verkligen att våra kunder ska lyckas i sin satsning. Vi visar gärna upp några som blomstrat lite extra.

Kunder - referenser

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap