E-handelsplattformen SiteSmartQ - de funktioner du behöver

Upptäck funktionerna som ger växtkraft till din e-handel

SiteSmartQ - alla funktioner på en plats

Slopa månadsprenumerationerna på flertalet verktyg och tänk smart med SiteSmart. Vår SAAS lösning ger dig möjligheten att sköta allt från enkel administration med WYSIWYG-verktyg, PIM, nyhetsbrev, blog, sökmotoroptimering till kampanjer från en plats. Vi vågar påstå att SitesmartQ är den optimala plattformen för uppförandet av en modern & väloljad e-handel.

Vill du veta mer - boka en demo!

Ett axplock av funktioner för dig som vill växla upp din e-handel

Dra och släpp redigering

En e-handel får aldrig stanna upp. Med SiteSmart behövs ingen expertis för att du ska kunna skylta om i din butik för att fånga och inspirera dina besökare.

Tidsstyrning av innehåll

Arbeta när du har tid och planera i förväg. Tidsinställ bland annat texter, bilder, kampanjer och artiklar. En smart lösning för en alltid uppdaterad butik.

Produktfiltrering

Hjälp dina besökare att hitta snabbare och enklare, det ger dig mer affärer. Med SiteSmartQ kan du själv skapa regler för produktfiltrering och menyer.

Kampanjhantering

Skapa kampanjer eller marknadsför nya produkter med hjälp av vår kampanjfunktion. Du väljer själv förutsättningar och  presentation.

Hitta butik - Store locator

Vår Store Locator gör det enkelt att driva trafik från e-handeln till dina fysiska butiker, en optimal funktion för dig som har det bästa av båda världar.

PIM och CDN

Vi erbjuder CDN & PIM för dig som vill ha det lilla extra. Förbättra och förenkla både laddningshastighet & produktimport med SiteSmart.

SEO sökmotorfunktionalitet

Små medel kan göra stor skillnad för din försäljning och synlighet i sökmotorer. Med lång erfarenhet av SEO i ryggsäcken kan vi ta er e-handel till nya höjder. 

Läs mer om hur vi jobbar med SEO

Avtalsstyrd e-handel B2B

Med vårt kraftfulla e-handelssystem får du en användarvänlig plattform för B2B där du kan styra produkt, pris och tillgänglighet ner på enskild kund.

Läs mer om hur vi skapar en e-handelslösning för B2B

Integrationer som du behöver

TA, betalfunktioner & affärssystem är bara några av de funktioner som finns kopplade mot vår plattform. Om vi saknar någon funktion så löser vi det.

Läs mer om våra partners och integrationer

Nyhetsbrev

Styr både registrering till nyhetsbrev och automatiska utskick per e-post. En given funktion för re-marketing, ett ökat antal prenumeranter och mer affärer.

Blogg

Slipp externa plattformar och samla allt på en plats, bra för SEO! Det hjälper dig att nå ut till kunder med nyheter i form av notiser, artiklar eller blogginlägg.

Internationalisering

Du kan enkelt arbeta med språk, valuta och mycket mer. SiteSmartQ är en plattform för både nationell & internationell e-handel.

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap