SiteSmart Q - en gränslös e-handelsplattform

Det har utlovats mer muskler och ökad utvecklingstakt för att snabbt ta rygg på ledande aktörer. Ett år efter samgåendet mellan SiteSmart och PrimeQ är succén given. Namnbyte, investeringar och rekryteringar i högt tempo ger nu resultat. Nu presenteras SiteSmart Q, en snabbare och mer mångsidig plattform och ett e-handels team som brinner för sina kunders framgång.

Vi är en innovativ teknik-, strategi- och kunskapspartner som älskar vårt jobb och verkligen levererar. Vi är idag en one-stop-shop för de handlare som vill växla upp, ta kontroll och sälja mer online. Våra kunders framgång blir vår drivkraft och vi växer tillsammans. Senaste året har teamet ökat med 8 personer. Spetskompetens inom SEO, SEM, design UX och utveckling har anslutit och ger våra kunder en fantastisk tillväxtresa, säger Per Andersson VD PrimeQ SiteSmart.

Som IT-företag med smarta digitala lösningar har SiteSmart varit verksamt sedan mitten av 1990-talet. Under 20 år har den egna e-handelsplattformen byggts upp tillsammans med erfarenhet och kunskap. Nu kompletteras det med ung entusiasm och modernt tänkande, en framgångsfaktor som avspeglas i försäljningsökning. På två år har företagets omsättning ökat med närmare 350% och de kunder som idag väljer att ansluta är till största delen etablerade e-handlare som stannat upp i tillväxt och fastnat i boxade plattformar.

Vi kan erbjuda ett verktyg, kunskap och service som verkligen underlättar för våra kunder. Det är lätt att “skylta om i butiken” med dra och släpp funktionalitet på riktigt. Publiceringsverktyg, nyhetsbrev, blogg och PIM är fullt integrerat för att nämna några självklara fördelar. Under en onlinedemo av plattformen och vårt sätt att se på e-handel så vinner vi alltid kunden säger Kaj Rasmussen försäljningschef PrimeQ SiteSmart.

SiteSmart ligger även i framkant gällande smarta paketeringar och erbjuder finansiering av hela leveransen. SiteSmart åtar sig hela uppdraget att flytta information och produkter till en färdig lösning att ta över och administrera. Genom ett avtal med Wasa Kredit erbjuder SiteSmart en helt ny finansieringsmodell med minimal likviditetspåverkan för e-handlare som vill ta steget till nästa nivå. E-handlaren kan på så sätt fokusera på sitt dagliga arbete samt behåller likvida medel för att klara en tillväxt. 

Med SiteSmart Q får du en kraftfull Software as a Service-plattform med prestanda som idag kan vara avgörande på en tuff marknad. SiteSmart har alltid varit en flexibel och stabil plattform men med utökade resurser kan vi nu stolt säga att vi går att jämföra med de stora. Fokus under vintern har varit att öka snabbhet och bygga ut våra 3:e parts kopplingar. Utöver de vanligaste betal-, TA- och ERP så erbjuder vi nu även integration mot aktörer som Monitor, Jeeves mfl. och resan har bara börjat, säger Marcus Ståhl utvecklingschef PrimeQ SiteSmart.

SiteSmart ser till att du som kund alltid har en bekymmersfri och framtidssäkrad plattform oavsett om du säljer i Sverige, internationellt, till konsument eller företag. SiteSmart är en plattform och partner att växa med och tillsammans skapas förutsättningar för nya affärsmöjligheter och överlägsna kundupplevelser.

Tillbaka

Vill du veta mer om oss och vår plattform SiteSmartQ:

Boka en kostnadsfri demo nu!

Fråga specialisten om Google Ads

Vanliga frågor från e-handlare om annonsering via Google Ads

Ett nytt sätt för fackhandelskedjor att driva E-handel

Med e-handelsplattformen SiteSmartQ ökar både kedjecentralen och anslutna butiker sin digitala närva…

Året med Corona har frammanat ny säljkanal för industriföretag

De beskrivs ofta som Sveriges ryggrad, och som sådana står de för en omfattande del av alla arbetsti…

Nya momsregler för internationell e-handel

SiteSmartQ utvecklas och är väl förberedd för att svara upp mot nya Eu-direktiv. Som ett led i EU:s arbete att modernisera momssystemet har nya momsregler som gäller distanshandel a…

Ny mjukvaru finansiering underlättar för e-handlare att växla upp

Många av näthandelns aktörer står inför beslutet byta ut sina nuvarande e-handelsplattformar. Ett byte till ett system som klarar dagens, tillika fr…

SiteSmart växlar upp och accelererar

Sedan 20 april i år ingår SiteSmart som ett fristående bolag i PrimeQ-koncernen. SiteSmart är i en expansiv utvecklingsfas där samgående…

Ny stark delägare i SiteSmart bra för våra kunder

PrimeQ Outsourcing AB förvärvar 51 % av MediaVault International AB inklusive varumärket Sitesmart®

Sökmotoroptimering - ärlig som ger resultat

Många erbjuder SEO sökmotoroptimering som tjänst men hur många är det som verkligen levererar? Vad ska du som beställare förvänta dig, hur genomförs…

Black week och cyber monday - hur säljer du smartast?

Liksom Halloween är Black Friday en företeelse som vi i Sverige hämtat från USA. Idag är detta ett fenomen som kanske främst är förk…

Billigare Google Ads med landningssidor av hög kvalitet

Du har stora möjligheter att själv påverka dina annonsers position, exponering och klickpris. Kort beskrivet så matchas aktuella annonser vid…

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap