Meny

   Support

MOBILANPASSA DIN E-HANDEL, PÅ RIKTIGT!

Anpassa för användaren, inte tekniken. Med ständigt ökande mobila besökare är responsiv webb ett givet val för ny design på företagets sida. Med målsättning att maximera konverteringen och allt fler köp sker via mobil samt surfplatta kan det bli oerhört kostsamt att inte ha en genomtänkt mobilanpassning. Men många gör misstaget att beställa en responsiv version utav sin nuvarande design. Problemet är just att du då får något anpassat för tekniken, inte för den som besöker sidan.

En enkel jämförelse är text på ett A4 papper som nu istället skall skrivas ut på en kvitto remsa. Med rätt principer löser man inte bara problemet utan skapar en bra användarupplevelse.

Styrkan med de mobila plattformarna är pekskärmen och hur man på så sätt interagerar med sidan. Så struktur skapas utifrån det. Texten delas i relevanta stycken. Varje stycke får en rubrik, texten visas enbart vid klick på rubriken. Överst på sidan skapas en dropdown meny med rubrikerna för snabbnavigering. 

Med rätt verktyg kan man utan programmeringskunskap göra anpassningar för samtliga typer av skärmar så upplevelsen alltid är optimerad.

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group