Meny

   Support

Nyheter i SiteSmart 5.5 – Smarta Nyhetsbrev

En av nyheterna i sommarens versionsuppdatering till SiteSmart 5.5 - är API-kopplingen mot Mailgun. Detta innebär att våra kunder får tillgång till den senaste tekniken när det gäller säkra utskick, rapporter, analyser och statistik för distribution av nyhetsbrev. Allt från små till verkligt stora volymer. Sedan tidigare erbjuder vi även koppling mot MailChimp som blivit något av ett begrepp inom området, men nu tar vi ännu ett steg mot smart innehåll och möjligheter till automatisering.

Dra nytta av uppdateringen e-handlare!

Aktuella kampanjer och e-handelserbjudanden från din sajt kan enkelt väljas ut och publiceras i dina utskick. Uppdateringen innebär också att innehåll från vår nylanserade funktion Artiklar, för SEO-stärkande blogginlägg och nyheter, per automatik kan vävas in och distribueras i dina nyhetsbrev. Vi kommer att beskriva detta i detalj i kommande utskick och i artiklar på vår sajt.

Marginell skillnad och stor skillnad 

Inloggad i SiteSmart är det marginell skillnad i handhavande mot tidigare. Du skapar enkelt ditt nyhetsbrev från mall precis som vanligt och du har löpande statistik för öppningar och klick. Det är när du trycker på sänd-knappen som skillnaden uppstår.  Enkelt förklarat så skickas ditt nyhetsbrev i ett exemplar till Mailgun som sedan tar hand om alla därefter kommande processer runt distributionen. Du kan därtill ta del av fullmatade rapporter i Mailguns administrationsgränssnitt efter sändning.  Andra fördelar är analysverktyg för minskad risk att ditt brev får en spamstämpel eller att ditt domännamn/IP får “dåligt rykte”. Du kan också välja validering av e-postadressernas riktighet för att inte slösa budget på mottagare som inte finns och orsakar tillbakastudsar.

Vad krävs och vad kostar det? 

Det krävs ett konto hos Mailgun (gratis) och du kan skicka 10 000 mail/månad utan kostnad. För större volymer finns tariffer på deras hemsida mailgun.com. Kontakta vår support för aktivering och koppling med din API-nyckel från MailGun.

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group