Meny

   Support

Nytt gränssnitt av SiteSmart e-handelsplattform

I påskägget kommer en spännande uppdatering Vi höjer standarden för användarupplevelsen med nytt gränssnitt och ny version av kassa. Dock kommer påskharen inte förrän efter påskhelgen men den som väntar på något gott... (väntar alltid för länge)

Moderniserat gränssnitt

Den kommande uppdateringen av plattformen kommer med ett fräscht och intuitivt gränssnitt. Vi har fokuserat på användarvänlighet för ett smidigare arbetsflöde. Vi har haft flera testpiloter som har klickat på knappar, buggtestat och tyckt till. Det har varit oerhört värdefullt för oss. Vi ser med spänning fram mot att lansera denna uppdatering till alla våra kunder.

Förbättrad version av kassa

För våra e-handlare har vi en ny version av kassan som även den använts av flertalet kunder under en längre period. I den nya kassan har vi t.ex. förbättrade funktioner för kampanjer och tillsammans med nya gränssnittet kommer även helt nytt utseende för ordersida.

Support

Vi har påbörjat arbetet med nya supportexter på sitesmartsupport.se för att följa det nya gränssnittet. Om du tycker att det känns svårt att hitta i admindelen efter du fått uppdateringen så finns vi här för att guida dig rätt.

När kommer uppdateringen? 

Efter påskhelgen börjar vi med att uppdatera våra hemsideskunder med nya gränsnittet.  Därefter följer de e-handlare som redan har den nya versionen av kassa.  Är du osäker på vilken version av kassa du har? Ingen fara, vi har koll. Vi kontaktar dig när det är din tur för att få uppdatering av kassa och gränssnitt.

Slutligen 

Att lansera något nytt är alltid en utmaning, och vi är medvetna om att det kan finnas några små snedsteg längs vägen. Vi välkomnar all feedback och input, din åsikt är värdefull för oss.

Tack för ditt förtroende och stöd när vi fortsätter att arbeta för att leverera bästa möjliga lösningar för dina behov. 

/ Glad Påsk önskar vi på SiteSmart

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group