Meny

   Support

PrimeQ SiteSmart är tilldelade Nordiskt Tillväxtcertifikat av UC

​UC är Sveriges ledande affärs- och kreditinformations företag. Bolaget hjälper sina kunder att fatta säkra affärsbeslut genom att leverera omfattande kreditdata, unika analysverktyg och andra effektiva lösningar. Vi på PrimeQ SiteSmart har blivit tilldelade deras Nordic Growth Company Award, eller som det heter på svenska, Nordiskt Tillväxtcerifikat!

För att ett företag ska bli tilldelade tillväxtcertifikatet måste flertalet kriterier uppnås som berör både tillväxt, omsättning de senaste 2 åren, EBITDA-marginal, soliditet och antalet anställda. Detta vittnar om att SiteSmart är ett prisbelönat alternativ för dig som letar efter en ny e-handelsplattform och livslång samarbetspartner. 

Certifikatet från UC syftar till att hjälpa dig och ditt företag att ta ett säkert affärsbeslut. Efter att ha uppfyllt ovan nämnda kriterier och med stabil utveckling och tillväxt, tar SiteSmart stolt emot denna certifiering. Och tillväxt, det är något som personalen i Motala och SiteSmarts VD, Pelle Andersson, är väl bekanta med vid det här laget.  

“Vår tillväxt har de senaste två åren landat på närmare 200% per år vilket är mycket roligt. Efter att SiteSmart blev en del av PrimeQ koncernen breddades vår målgrupp och vi når fler och större kunder. Det har lett till att vi idag är en ännu tryggare samarbetspartner vilket också återspeglas i UC:s bedömning ” säger Pelle. 

Tavlan med certifikatet hänger nu prydligt upphängt på väggen över kaffemaskinen och blir en daglig positiv påminnelse för både anställda och kunder. Företaget tar nu sikte på 2022 med mål att uppnå samma goda kvalitet och resultat i leveranser.  

“Vi ska påpeka att det inte bara är SiteSmart som växer. Även våra kunder där vi levererat e-handelsplattform och fyllt med vår kunskap växer så det knakar ”, avslutar Pelle.

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group