Meny

   Support

SiteSmart Q - en gränslös e-handelsplattform

Det har utlovats mer muskler och ökad utvecklingstakt för att snabbt ta rygg på ledande aktörer. Ett år efter samgåendet mellan SiteSmart och PrimeQ är succén given. Namnbyte, investeringar och rekryteringar i högt tempo ger nu resultat. Nu presenteras SiteSmart Q, en snabbare och mer mångsidig plattform och ett e-handels team som brinner för sina kunders framgång.

Vi är en innovativ teknik-, strategi- och kunskapspartner som älskar vårt jobb och verkligen levererar. Vi är idag en one-stop-shop för de handlare som vill växla upp, ta kontroll och sälja mer online. Våra kunders framgång blir vår drivkraft och vi växer tillsammans. Senaste året har teamet ökat med 8 personer. Spetskompetens inom SEO, SEM, design UX och utveckling har anslutit och ger våra kunder en fantastisk tillväxtresa, säger Per Andersson VD PrimeQ SiteSmart.

Som IT-företag med smarta digitala lösningar har SiteSmart varit verksamt sedan mitten av 1990-talet. Under 20 år har den egna e-handelsplattformen byggts upp tillsammans med erfarenhet och kunskap. Nu kompletteras det med ung entusiasm och modernt tänkande, en framgångsfaktor som avspeglas i försäljningsökning. På två år har företagets omsättning ökat med närmare 350% och de kunder som idag väljer att ansluta är till största delen etablerade e-handlare som stannat upp i tillväxt och fastnat i boxade plattformar.

Vi kan erbjuda ett verktyg, kunskap och service som verkligen underlättar för våra kunder. Det är lätt att “skylta om i butiken” med dra och släpp funktionalitet på riktigt. Publiceringsverktyg, nyhetsbrev, blogg och PIM är fullt integrerat för att nämna några självklara fördelar. Under en onlinedemo av plattformen och vårt sätt att se på e-handel så vinner vi alltid kunden säger Kaj Rasmussen försäljningschef PrimeQ SiteSmart.

SiteSmart ligger även i framkant gällande smarta paketeringar och erbjuder finansiering av hela leveransen. SiteSmart åtar sig hela uppdraget att flytta information och produkter till en färdig lösning att ta över och administrera. Genom ett avtal med Wasa Kredit erbjuder SiteSmart en helt ny finansieringsmodell med minimal likviditetspåverkan för e-handlare som vill ta steget till nästa nivå. E-handlaren kan på så sätt fokusera på sitt dagliga arbete samt behåller likvida medel för att klara en tillväxt. 

Med SiteSmart Q får du en kraftfull Software as a Service-plattform med prestanda som idag kan vara avgörande på en tuff marknad. SiteSmart har alltid varit en flexibel och stabil plattform men med utökade resurser kan vi nu stolt säga att vi går att jämföra med de stora. Fokus under vintern har varit att öka snabbhet och bygga ut våra 3:e parts kopplingar. Utöver de vanligaste betal-, TA- och ERP så erbjuder vi nu även integration mot aktörer som Monitor, Jeeves mfl. och resan har bara börjat, säger Marcus Ståhl utvecklingschef PrimeQ SiteSmart.

SiteSmart ser till att du som kund alltid har en bekymmersfri och framtidssäkrad plattform oavsett om du säljer i Sverige, internationellt, till konsument eller företag. SiteSmart är en plattform och partner att växa med och tillsammans skapas förutsättningar för nya affärsmöjligheter och överlägsna kundupplevelser.

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group