Meny

   Support

Tidsstyrning av innehåll

- förenkla marknadsföring och skylta om i din e-handel med funktionerna i SiteSmartQ Singles day, mellandagsreor och såklart Black Friday. De mest hektiska dagarna för alla e-handlare som kräver minutiöst planering in i minsta detalj. Vilka kampanjer ska köras, hur vill vi presentera produkterna och borde vi skylta om i butiken? Detta är frågor som vi på SiteSmart vet lyfts både en och två gånger inför nästa stora rea-helg.

Med november runt hörnet, och därmed en av årets största shoppinghändelser, kan vi se att uppladdningen är i full gång bland majoriteten av våra kunder. Vi pratar såklart om Black Friday och Black Week. För att göra det enkelt för dig som kund och även förbättra chanserna att arbeta proaktivt erbjuder vår e-handelsplattform tidsstyrning av innehåll på sidan.

Tidsstyr artiklar, kampanjer, bilder och mycket mer

I e-handelsplattformen SiteSmartQ kan du välja startdatum i kalendern för tidsstyrning av publiceringsdatum för sidan. Gör sidan klar med innehåll, publicera sidan och den kommer visas publikt det datum du har valt. Du kan även välja specifika klockslag vid hel och halvtimme och justera minuter manuellt.

Oavsett om det är en anpassad text till startsidan eller om du vill skicka ut ett nyhetsbrev till dina kunder vid en exakt tid. En statisk e-handel är ett sjunkande skepp i sökmotorerna. SiteSmartQ presenterar ett enkelt sätt att hålla innehållet på webbplatsen samt dina kommunikationskanaler flytande och ständigt i rörelse.

Håll din e-handel levande samtidigt som du effektiviserar arbetet genom att tidsstyra innehållet på din webbplats.

Boka gärna en demo så visar vi hur du förenklar din vardag.

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group