Tjänster Betalningar checkout PSP
Installation 0 kr
Per månad 0 kr

Köp nu, betala senare. Genom Resurs får din kund mer tid på sig att betala sitt köp. Oavsett om dina kunder handlar i fysisk butik eller online, kan du alltid erbjuda 30–60 dagars räntefri kredit. Det innebär att det dröjer minst en månad innan det är dags för kunden att betala. Oavsett hur och när dina kunder väljer att betala får du pengarna nästa bankdag

Helbetala eller delbetala. När fakturan kommer 30–60 dagar efter kundens köp, kan kunden välja att betala hela beloppet eller att dela upp det i mindre delar. Vid betallösningar för e-handel erbjuder vi räntefri delbetalning i upp till 12 månader. Bra att veta är att din kund kan slutbetala närsomhelst, utan extra kostnad.

Merchant Portal - ett värdefullt verktyg. Som partner får du och alla dina medarbetare tillgång till Merchant Portal. Den kräver ingen integration men ger dig allt du behöver i samband med en betalning och värdefulla insikter om varje försäljning. Med hjälp av Merchant Portal kan du öka engagemanget bland medarbetare och vara säker på att du erbjuder dina kunder bästa möjliga service, genom att till exempel förenkla köp, ansöka om kredit och skicka digitala kvitton.

Resurskoncernen finns i hela Norden och består av dotterbolaget Resurs Bank. De jobbar med att skapa smarta betal- och finansieringslösningar för både konsumenter och företag .Idag hjälper de varje dag hundratals detaljhandelspartners och över 5,7 miljoner kunder med delbetalning, privatlån, kreditkort och försäkringar.

Relaterade partners

 

Klarna

Klarna Checkout är en snabb, smidig och enkel helhetslösning. Den innehåller allt du be

Nets Easy

En checkout som ger mer försäljning och mindre strul? Easy. En bra checkout ser till att du

Resurs

Erbjud dina kunder alla betalningsalternativ. Du som vill erbjuda betallösningar för e-hande

Svea

Öka försäljningen och höj shoppingupplevelsen för dina kunder. Du får betalt direkt och kunden vä

Swish

Lägg till Swish som betallösning i din webbshop eller app och gör kundresan till ett nöje. Ett sn

Wasa Kredit

Snabbt, enkelt och tryggt – en no brainer helt enkelt. Allt fler företagskunder gör sin

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap