PrimeQ SiteSmart är tilldelade Nordiskt Tillväxtcertifikat av UC

​UC är Sveriges ledande affärs- och kreditinformations företag. Bolaget hjälper sina kunder att fatta säkra affärsbeslut genom att leverera omfattande kreditdata, unika analysverktyg och andra effektiva lösningar. Vi på PrimeQ SiteSmart har blivit tilldelade deras Nordic Growth Company Award, eller som det heter på svenska, Nordiskt Tillväxtcerifikat!

För att ett företag ska bli tilldelade tillväxtcertifikatet måste flertalet kriterier uppnås som berör både tillväxt, omsättning de senaste 2 åren, EBITDA-marginal, soliditet och antalet anställda. Detta vittnar om att SiteSmart är ett prisbelönat alternativ för dig som letar efter en ny e-handelsplattform och livslång samarbetspartner. 

Certifikatet från UC syftar till att hjälpa dig och ditt företag att ta ett säkert affärsbeslut. Efter att ha uppfyllt ovan nämnda kriterier och med stabil utveckling och tillväxt, tar SiteSmart stolt emot denna certifiering. Och tillväxt, det är något som personalen i Motala och SiteSmarts VD, Pelle Andersson, är väl bekanta med vid det här laget.  

“Vår tillväxt har de senaste två åren landat på närmare 200% per år vilket är mycket roligt. Efter att SiteSmart blev en del av PrimeQ koncernen breddades vår målgrupp och vi når fler och större kunder. Det har lett till att vi idag är en ännu tryggare samarbetspartner vilket också återspeglas i UC:s bedömning ” säger Pelle. 

Tavlan med certifikatet hänger nu prydligt upphängt på väggen över kaffemaskinen och blir en daglig positiv påminnelse för både anställda och kunder. Företaget tar nu sikte på 2022 med mål att uppnå samma goda kvalitet och resultat i leveranser.  

“Vi ska påpeka att det inte bara är SiteSmart som växer. Även våra kunder där vi levererat e-handelsplattform och fyllt med vår kunskap växer så det knakar ”, avslutar Pelle.

Tillbaka

Vill du veta mer om oss och vår plattform SiteSmartQ:

Boka en kostnadsfri demo nu!

Fråga specialisten om Google Ads

Vanliga frågor från e-handlare om annonsering via Google Ads

Ett nytt sätt för fackhandelskedjor att driva E-handel

Med e-handelsplattformen SiteSmartQ ökar både kedjecentralen och anslutna butiker sin digitala närva…

SiteSmart Q - en gränslös e-handelsplattform

Det har utlovats mer muskler och ökad utvecklingstakt för att snabbt ta rygg på ledande aktörer. Ett…

Året med Corona har frammanat ny säljkanal för industriföretag

De beskrivs ofta som Sveriges ryggrad, och som sådana står de för en omfattande del av alla arbetsti…

Nya momsregler för internationell e-handel

SiteSmartQ utvecklas och är väl förberedd för att svara upp mot nya Eu-direktiv. Som ett led i EU:s arbete att modernisera momssystemet har nya momsregler som gäller distanshandel a…

Ny mjukvaru finansiering underlättar för e-handlare att växla upp

Många av näthandelns aktörer står inför beslutet byta ut sina nuvarande e-handelsplattformar. Ett byte till ett system som klarar dagens, tillika fr…

SiteSmart växlar upp och accelererar

Sedan 20 april i år ingår SiteSmart som ett fristående bolag i PrimeQ-koncernen. SiteSmart är i en expansiv utvecklingsfas där samgående…

Ny stark delägare i SiteSmart bra för våra kunder

PrimeQ Outsourcing AB förvärvar 51 % av MediaVault International AB inklusive varumärket Sitesmart®

Sökmotoroptimering - ärlig som ger resultat

Många erbjuder SEO sökmotoroptimering som tjänst men hur många är det som verkligen levererar? Vad ska du som beställare förvänta dig, hur genomförs…

Black week och cyber monday - hur säljer du smartast?

Liksom Halloween är Black Friday en företeelse som vi i Sverige hämtat från USA. Idag är detta ett fenomen som kanske främst är förk…

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap