Upptäck en lite smartare E-handel

Byt till en plattform som drastiskt ökar möjligheterna att lotsa kunderna effektivt

DYRT OCH KRÅNGLIGT? NEJ, OCH INTE ETT DUGG.

Efter ett byte från en "boxad" e-handelsplattform till SiteSmart 5.5 och vår kunskap ökar våra kunder sin försäljning med +50% i snitt. Vad skulle det innebära för dig?

Ta klivet till bättre lönsamhet idag! 

Med SiteSmart manövrerar du ett potent och extremt flexibelt verktyg för framgångsrik E-handel med kundupplevelse och konvertering i fokus. Att hemsida och E-handel är helt integrerade i varann förenklar administrationen och öppnar för fantastiska synergieffekter vad avser produktexponering, smarta moduler, landningssidor och sökmotoranpassning. Självklart finns alla grundläggande funktioner för tillgänglighet, mobilanpassning och sökmotoroptimering inbyggda i systemet. 

Viktigare är idag att kunna anpassa innehåll för att fånga och konvertera besökare, att ge dem en bättre kundupplevelse. Efter bara några minuter i vårt verktyg förstår du möjligheterna och vår filosofi kring administrationen av en modern e-handel. Du får en plattform som är vad den heter helt enkelt.

VÄLKOMMEN TILL SITESMART.

Våga ta klivet mot bättre affärer online - mindre prat och mer verkstad

Är du redo att växa online?

”klicka här nedan”

Vi ger dig några exempel på vad du får

Ökad konvertering med +0,5%

Vad skulle det innebära för dig?

Om din butik har 200 besökare per dygn och din shop konverterar 1,5 % av dessa till köpare så ger det 3 order per dag. Med en ökning om 0,5 % skulle samma trafik ge dig ca 30 order mer per månad.

20% mer trafik från sökmotorer

Vad skulle det innebära för dig?

Med rätt byggda och optimerade kategorisidor i din e-handel ökar du inte bara konverteringen utan får en bättre synlighet i sökmotorer. Att öka klicktrafik med 20% skulle ge dig motsvarande ökning i antal order.

Förenklad köpprocess

Vad skulle det innebära för dig?

En lättnavigerad e-handel med tydliga kategorier, filtreringsmöjligheter, tydlig produktinformation och sökmöjlighet ökar din konvertering avsevärt. Snabbladdade sidor i kombination med en mycket enkel checkout är garant för fler order.

Sänkta kostnader med "Trygg Drift"

Vad skulle det innebära för dig?

Många e-handelsplattformar har lågt pris eller påstås vara gratis, det är inte sant. Vi ger dig frihet att arbeta med din e-butik utan kunskap i kod eller "konsulthjälp". Vi tar ansvar från drift till order och håller din plattform uppdaterad. Det ger dig en trygg resa till låg fast kostnad.

Vem säljer du till? Privatpersoner eller företag, kanske båda kanalerna. Vi erbjuder dig teknik och kunskap för att lyckas från endast 1.850 SEK/mån.

Är du redo att blomstra?

”klicka här nedan”

”icon” För att komma igång

...snabbt och effektivt erbjuder vi vår experthjälp!
Vi ger dig Trygg Drift och framtidssäkrar din websida & näthandel. SiteSmart "Trygg Drift" är ett obligatorisk avtal som ger dig en tryggare och mer kostnadseffektiv närvaro på nätet. Trygg Drift innefattar support, uppgradering av systemkod, SSL samt webbhotell. En framtida trygghet för dig och din investering. 

Erfarenhet från 100-tals framgångsrika leveranser av e-handelssidor Det är sant att du snabbt och enkelt kan få upp en hemsida med modern form och god funktionalitet. Däremot är det lätt att tiden tar slut eller kreativiteten sinar. Då finns vi till din hjälp och knuffar ditt projekt framåt.

JAG VILL VETA MER - E-POST: sales@sitesmart.se

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån i Motala endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor på Södermalm i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som all magi händer.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0760-15 45 40
E-post: sales@sitesmart.se

KONTOR STOCKHOLM
Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: info@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av PrimeQ Koncernen med en total omsättning av ca 140 miljoner.

Copyright © 2020 SiteSmart