Måttet på god 
E-handelsdesign

När den omedelbara känslan är att man kommit rätt och lusten väcks att botanisera

För oss handlar webbdesign om att lyssna men även om kreativitet och resultat av det

Tillsammans skapar vi kundupplevelser som framkallar trygghet och konverterar dina besökare till kunder. En bra e-handelssida ska inte bara vara innovativ och snygg, den ska inge förtroende och spegla dina ambitioner som e-handlare. God design utgör ofta grunden för en högre konverteringsgrad. Vi hjälper dig med både strategier och webbdesign. Med SiteSmartQ har dessutom formgivning av webbplatser ännu en gång förflyttats till en helt ny nivå.

Du får ett mycket flexibelt och kraftfullt verktyg där du och ditt team snabbt själva kan skapa säljande sidor och optimerade landningssidor för exempelvis Google Ads.

Är du redo att ta steget?

Boka kostnadsfri demo

E-handelsdesign handlar om att skapa ett uttryck som speglar vem du är som företagare samt fångar och inspirerar dina besökare. Det är då tycke uppstår och du får mer affärer.

Vi ger dig 4 val gällande din e-handelsdesign

Skräddarsydd / anpassad

Vårt formgivarteam skissar fram ett detaljerat designförslag med utgångspunkt från din nuvarande grafiska profil. Finns specifika önskemål vad avser design och framtoning så är vi självklart lyhörda.

Mallbaserad design 

Snabb och kostnadseffektiv uppstart av ny e-handel. Vi utgår från säljande och pedagogiska mallar som vårt team anpassar med ditt företags logo och färg på grafiska designkomponenter.

Samarbete reklambyrå

I vissa fall så är det ett naturligt val att låta den reklambyrå som du eventuellt har samarbete eller avtal med skissa e-handelsdesignen. Vi ser då gärna en tidig byråkontakt så att inte viktiga detaljer och funktioner missas.

Du levererar egna designskisser

Besitter du själv kompetens samt har den tid som krävs för att designa dina e-handelsmallar går det bra. Våra frontend-utvecklare förverkligar gärna dina idéer. Vi ser gärna att vi får vara med och rådgöra i ett tidigt skede.

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap