Meny

   Support

Mathilda | Webdesigner UX

Webbdesign som fångar dina besökares intresse

Vi skapar webbdesign som inte bara är snygg utan den lyfter både din identitet och inspirerar dina besökare. Med SiteSmarts e-handelsplattform får du alla verktyg som du behöver för att fortsätta skapa konverterande landningssidor.

Webbdesign handlar för oss om att lyssna men även om kreativitet och resultat av det

Tillsammans skapar vi webbdesign och användarupplevelser som framkallar trygghet och konverterar dina besökare till kunder. En bra webbsida ska inte bara vara innovativ och snygg, den ska inge förtroende och spegla dina ambitioner som e-handlare. God design utgör ofta grunden för en högre konverteringsgrad och ger mer affärer. Vi hjälper dig med både strategier, UX användarupplevelse och webbdesign. Med SiteSmart plattform har dessutom formgivning av webbplatser ännu en gång förflyttats till en helt ny nivå. Du får en mycket flexibel och kraftfull plattform där du och ditt team snabbt själva kan skapa säljande sidor och optimerade landningssidor för exempelvis Google Ads.

Grafisk profilmanual och webbdesign

Webbdesign handlar om att skapa ett uttryck som speglar vem du är som företagare samt fångar och inspirerar dina besökare. Det är då tycke uppstår och du får mer affärer.
Har du en grafisk profilmanual så utgår vi från den och ser till att optimera färg och form för den digitala presentationen. Har du inte en sådan kan vi hjälpa dig under hela resan för att ditt företag och webbplats ska utstråla det du vill framhålla samt tilltala den målgrupp du vänder dig till.

Fyra val gällande din webbdesign

Skräddarsydd / anpassad

Vårt team skissar fram ett detaljerat förslag på en webbdesign med utgångspunkt från din nuvarande grafiska profil. Finns specifika önskemål vad avser design och framtoning så är vi självklart lyhörda.

Mallbaserad webbdesign 

Snabb och kostnadseffektiv uppstart av ny e-handel. Vi utgår från säljande och pedagogiska mallar som vårt designteam anpassar med ditt företags logo och färg på grafiska designkomponenter.

Samarbete reklambyrå

 I vissa fall så är det ett naturligt val att låta den reklambyrå som du eventuellt har samarbete eller avtal med skissa webbdesignen. Vi ser då gärna en tidig byråkontakt så att inte viktiga detaljer och funktioner missas.

Du levererar egna designskisser

Besitter du själv kompetens samt har den tid som krävs för att designa dina e-handelsmallar går det bra. Våra frontend-utvecklare förverkligar gärna dina idéer. Vi ser gärna att vi får vara med och rådgöra i ett tidigt skede.

Intresserad av webbdesign?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group