Publicerad 6 sep 2019

Nyheter i SiteSmart 5.5 – Smarta Nyhetsbrev

En av nyheterna i sommarens versionsuppdatering till SiteSmart 5.5 - är API-kopplingen mot Mailgun. Detta innebär att våra kunder får tillgång till den senaste tekniken när det gäller säkra utskick, rapporter, analyser och statistik för distribution av nyhetsbrev. Allt från små till verkligt stora volymer. Sedan tidigare erbjuder vi även koppling mot MailChimp som blivit något av ett begrepp inom området, men nu tar vi ännu ett steg mot smart innehåll och möjligheter till automatisering.

Dra nytta av uppdateringen e-handlare!

Aktuella kampanjer och e-handelserbjudanden från din sajt kan enkelt väljas ut och publiceras i dina utskick. Uppdateringen innebär också att innehåll från vår nylanserade funktion Artiklar, för SEO-stärkande blogginlägg och nyheter, per automatik kan vävas in och distribueras i dina nyhetsbrev. Vi kommer att beskriva detta i detalj i kommande utskick och i artiklar på vår sajt.

Marginell skillnad och stor skillnad 

Inloggad i SiteSmart är det marginell skillnad i handhavande mot tidigare. Du skapar enkelt ditt nyhetsbrev från mall precis som vanligt och du har löpande statistik för öppningar och klick. Det är när du trycker på sänd-knappen som skillnaden uppstår.  Enkelt förklarat så skickas ditt nyhetsbrev i ett exemplar till Mailgun som sedan tar hand om alla därefter kommande processer runt distributionen. Du kan därtill ta del av fullmatade rapporter i Mailguns administrationsgränssnitt efter sändning.  Andra fördelar är analysverktyg för minskad risk att ditt brev får en spamstämpel eller att ditt domännamn/IP får “dåligt rykte”. Du kan också välja validering av e-postadressernas riktighet för att inte slösa budget på mottagare som inte finns och orsakar tillbakastudsar.

Vad krävs och vad kostar det? 

Det krävs ett konto hos Mailgun (gratis) och du kan skicka 10 000 mail/månad utan kostnad. För större volymer finns tariffer på deras hemsida mailgun.com. Kontakta vår support för aktivering och koppling med din API-nyckel från MailGun.

Konverteringsoptimering!
Det är inte vi som hittat på den nonchalanta benämningen...

(Vi kan GDBTKPEMV eller “Gör-din-besökare-till-kund-på-effektivast-möjliga-vis”)
Fyller du i formuläret nedan och skickar så har vi lyckats leva som vi lär :)

Fler nyheter?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om oss, vår e-handelsplattform och fantastiska publiceringsverktyg.

Välkommen till e-handelsbyrån på fina gatan (Motala) endast ett stenkast från hamnen - 58°53`50.2"N, 15°04`01.1"E
Jodå, vi har ett kontor vid Stureplan i Stockholm också men det är i den lagom stora sjöstaden vid Vättern som vi har vårt huvudkontor.

UTVECKLING & SUPPORT
Östra Hamngatan 3, Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » info@sitesmart.se

MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Birger Jarlsgatan 41, 2 tr, Stockholm

Telefon: 073-529 55 16
E-post: sales@sitesmart.se

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av MediaVault International AB.
Copyright © 2019 SiteSmart