Meny

   Support


Tjänster Affärssystem ERP
Installation Mot offert
Per månad Mot offert
Krav Aktivt abonnemang hos Jeeves
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Anpassningsbart: Beprövat för din verksamhet, unikt på ditt sätt. Jeeves ERP är ett heltäckande system och går vid behov enkelt att anpassa efter er verksamhet och även skala upp när behoven ändras. Anpassningarna finns kvar då alla systemändringar och integrationer följer med när systemet uppdateras. Detta innebär att du som kund kontinuerligt kan dra nytta av nya smarta funktioner och ett utökat digitalt ekosystem. I stället för att oroa dig över ert affärssystem kan du fokusera på att utveckla kärnverksamheten. 

Molnbaserat: Kraften från molnet med full kontroll på din data. Jeeves ERP Cloud levereras som en nyckelfärdig tjänst via ett privat moln komplett med underhåll och kundsupport. För dig innebär det en låg startkostnad och en effektiv implementation. Då systemet körs som en tjänst ställs det mindre krav på den interna IT-miljön och ni behöver inte heller avsätta IT-resurser till att förvalta systemet. Du kan istället fokusera på din verksamhetsutveckling. Med Jeeves ERP är du väl förberedd för framtidens tjänster i molnet. 

Enkelt: Långsiktig och hållbar partner. Som kund till Jeeves får du tillgång till en kontaktyta för allt som rör ditt affärssystem. I den fasta månadskostnaden för tjänsten ingår drift, underhåll, support och årliga uppdateringar. På så sätt vet du alltid vad ditt affärssystem kostar. Vårt mål är att göra ditt liv enklare och dina kunder nöjdare. 

Säkert: Privat cloud - tillgängligt och tryggt. När du använder Jeeves ERP kan du känna dig trygg med att er data är i säkra händer. Ert system körs i ett eget privat moln med både yttre och inre säkerhet. Vi ser till att ni alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna på plattformen och i affärssystemet. Vi garanterar även hög tillgänglighet och korta återställningstider om något skulle gå fel.  

Mobilt: Få jobbet gjort där du befinner dig. Med Jeeves mobilapp har du alltid ditt affärssystem med dig. Du kan dessutom använda mobilens funktioner. Det finns enkla sätt att stödja ditt arbete på de platser du befinner dig. Du kan rapportera produktion, skapa säljordrar, godkänna fakturor eller andra aktiviteter som du behöver kunna utföra mobilt.  

Uppdaterat: Ständigt bättre verksamhetsstöd, alltid testat för dig. När du använder Jeeves ERP kan du känna dig trygg med att du alltid har tillgång till ett affärssystem med nya funktioner som ökar din produktivitet. Vi gör löpande uppdateringar som ingår i din månadskostnad. Du slipper överraskningar då allt verifieras av Jeeves i er testmiljö innan driftsättning, och ni styr över när detta sker.

Jeeves utvecklar och implementerar affärssystem (ERP) hos medelstora tillverkande och distribuerande företag och har sedan starten 1992 haft en stabil tillväxt. De arbetar nära sina kunder, i allt ifrån produktutveckling till implementation och produktsupport. Deras duktiga verksamhets- produkt- och processexperter gör dem till en långsiktig och hållbar partner, som stödjer kundernas digitala transformation genom att ständigt förenkla, optimera och utveckla deras verksamhet. Jeeves mål är att göra sina kunders liv enklare och deras kunder nöjdare. Jeeves ERP är en affärssystemslösning som du kan växa med!

Relaterat innehåll

 

Fortnox

Smarta lösningar för din e-handel! Med Fortnox molnbaserade ekonomisystem blir det enkl

Jeeves

Affärssystemet Jeeves är ett ERP-system i molnet för medelstora företag och digitala ut

Monitor

MONITOR är det kompletta affärssystemet som ger dig kontroll över hela din verksamhet. MONITOR be

Pyramid

Pyramid Business Studio - Affärssystemet som växer med din verksamhet. Pyramid är ett kompl

ShareSpine

Plattformen med starka kopplingar till handeln! Samla dina kopplingar i vår integrationsplat

Specter

Ta din e-handel till nya höjder! Med Specters affärssystem i molnet får du en tidsbesparande

Visma

Affärssystem som stärker er e-handel! Bland Vismas affärssystem finns flera alternativ för d

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group