Meny

   Support


Tjänster Affärssystem ERP
Installation 0 kr
Per månad 0 kr
Krav Aktivt abonnemang hos Specter
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Effektivt logistikflöde och automatisk bokföring: Många e-handlare måste gå in i flera olika system för varje order som skall levereras. Genom att koppla din webshop till Specter affärssystem slipper du en massa manuellt arbete och hoppande mellan olika system. Order-, lager- och leveranshanteringen sköter du istället helt i Specter. Snabbt, smidigt och med korrekta lagersaldon.

Köp via t.ex. Klarna eller SVEA aktiveras och bokförs helt automatiskt. Fraktutskrifter kan ske direkt i affärssystemet genom integration med t.ex. nShift Delivery. Skriv ut eller e-posta orderbekräftelser, plocklistor, följesedlar, fakturor och kvitton direkt och automatiskt till dina kunder. 

Enkel hantering av returer och byten: Även hantering av returer och byten är enkelt att arbeta med. Både lagersaldon och bokföringen blir korrekta. Dina kunder kan dessutom själva skapa returärenden direkt på er webbshop.

Första versionen av deras webbaserade affärssystem Specter Business Management och Specter Work Shift Manager släpptes redan våren 2004. Strax därefter anslöt sig Lennart Samsson (tidigare VD), med lång erfarenhet av affärsutveckling på ledande positioner, främst inom IT-branschen. Han har bland annat som dess första VD dragit igång verksamheten på Hogia Small Office, med inriktning på mindre företags behov av affärssystemslösningar. Specter var en av de första leverantörerna på marknaden för webbaserade system, långt innan det blivit allmänt accepterat. De har missionerat för webbaserade system och användarvänlighet i flera år och har en gedigen kunskap i hur webbaserade system görs så effektiva och användarvänliga som möjligt.

Relaterat innehåll

 

Fortnox

Smarta lösningar för din e-handel! Med Fortnox molnbaserade ekonomisystem blir det enkl

Jeeves

Affärssystemet Jeeves är ett ERP-system i molnet för medelstora företag och digitala ut

Monitor

MONITOR är det kompletta affärssystemet som ger dig kontroll över hela din verksamhet. MONITOR be

Pyramid

Pyramid Business Studio - Affärssystemet som växer med din verksamhet. Pyramid är ett kompl

ShareSpine

Plattformen med starka kopplingar till handeln! Samla dina kopplingar i vår integrationsplat

Specter

Ta din e-handel till nya höjder! Med Specters affärssystem i molnet får du en tidsbesparande

Visma

Affärssystem som stärker er e-handel! Bland Vismas affärssystem finns flera alternativ för d

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group