Tjänster Logistik TA-system
Installation 4.950 kr
Per månad 0 kr
Krav Aktivt abonnemang hos nShift.
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Några fördelar med nShift Delivery

Spara tid: Spara ditt företag tid och pengar genom att automatisera leveransprocessen. Inga fler bortkastade timmar. Inga fler dyra snedsteg. nShift gör leverans friktionsfri från början till slut.

Flexibla leveransalternativ: Live orderuppdateringar. Snabba och enkla returer. Dagens onlineshoppare har skyhöga förväntningar. Vi hjälper dig att möta dem varje steg på vägen.

Automatik: Skicka orderdata med automatik direkt från din e-handel. Du behöver inte tillhandahålla någon egen server eller installera programvara för att kopplingen ska fungera, nShift är en molntjänst Saas.. 

Analysera: nShift låter dig se och analysera all din data på ett ställe. Så du kan spåra tariffer och fakturor, få insikt i operatörens prestanda och upptäcka möjligheter till förbättringar var de än befinner sig.

nShift är namnet på ett nytt bolag som bildats som en följd av sammanslagningen mellan Unifaun, Consignor och Returnado. Den tjänst som tidigare gick under namnet Unifaun Online heter från och med september 2021 nShift Delivery. De är den globala ledaren inom paketleveranshantering och frakt. nShifti möjliggör skalbar tillväxt genom att förenkla och förbättra din kundlojaliteten och kundupplevelsen.

Relaterade partners

 

nShift

Enkla och tydliga fraktval i checkouten, skicka smartare med nShift. Automatisera hela lever

Ongoing

Kompetent WMS - lagerhanteringssystem för logistikintensiva företag. Med över 8 000 användar

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap