Meny

   Support


Tjänster Logistik TA-system
Installation 4.950 kr
Per månad 0 kr
Krav Aktivt abonnemang hos Shipmondo.
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Koppla ihop alla dina system och konfigurera din integration på 5 minuter. Spara tid och undvik misstag genom att koppla ihop din webbutik eller ordersystem med Shipmondo. Hantera alla dina ordrar och fraktbokningar på samma ställe.

Plocka och paketera effektivt, spara tid och undvik plockmissar. En effektiv plock- och paketeringsprocess är viktig för din lageroptimering. Med Shipmondo Order Management kan du plocka en eller flera ordrar samtidigt. Du kan plocka artiklar med digitala plockmönster, vilket är en pappersfri plockningsmetod med instruktioner på skärmen. Visa produktbilder på din skärm och använd en skanner för att minimera plockmissar.

Skanner och terminaler - hantera dina ordrar effektivt. En skanner eller handterminal kan vara en bra investering. Till exempel kan du skanna din packsedel när du plockat klart, och debitera betalningar, boka frakt, skriva ut fraktetiketter, färdigställa ordrar och skicka personaliserade meddelanden - allt samtidigt! Du kan även skanna dina artiklar när du plockar och undvika plockmisstag med vår orderkontroll. Det här är en extra funktion för de som vill snabba på processen i lagret ännu mer - men det är inte ett krav för att kunna använda Shipmondo.

Return Portal. En enkel returhantering med din egen identitet och varumärke. Förenkla returerna för dina kunder. Skapa din egen unika returportal som matchar ditt varumärke. Helt gratis. Få ett smidigt returflöde och gör det enkelt att hantera returordrar och återbetalningar.

Shipmondo förenklar frakten Vårt uppdrag är att göra din order- och frakthantering så enkel, effektiv och prisvänlig som möjlig genom att exploatera digitala möjligheter och tekniker. Vi gör ditt arbetsflöde enkelt och automatiserat, så att du sparar tid på varje order och kan undvika misstag när du hanterar försändelser. Med vår användarvänliga plattform kan du få ett arbetsflöde där du enkelt plockar, skriver ut, packar och skickar genom flera integrationer, transportföretag och länder - allt i ett system. Vi hjälper dig att optimera allt från kassa till returer. Vi snabbar på dina jobbrutiner så att du istället kan spendera tid på att få ditt företag att växa.

Relaterat innehåll

 

nShift

Enkla och tydliga fraktval i checkouten, skicka smartare med nShift. Automatisera hela lever

Ongoing

Kompetent WMS - lagerhanteringssystem för logistikintensiva företag. Med över 8 000 användar

Shipmondo

En komplett lösning för frakt och lager. Skickar med flera transportföretag från en plattform. Sh

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group