Tjänster Logistik TA-system
Installation 2.950 kr
Per månad 0 kr
Krav Aktivt abonnemang hos Ongoing
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Software as a Service: Kom i gång snabbt . Du kommer i gång direkt efter en webbdemo hos Ongoing. Deras kunder tycker Ongoing WMS är lättanvänt, intuitivt och enkelt att lära sig. Deras manualer och filmer gör att du snabbt kan sätta dig in i systemets funktioner. Färdig integration till SiteSmartQ underlättar processen att komma i gång. Software as a Service (SaaS) innebär en månadsavgift baserat på antal användare - ingen instegsavgift eller krånglig installation krävs.  

Personlig och snabb kundservice: Som kund blir du tilldelad en kompetent och logistikkunnig systemutvecklare som personlig kontaktperson. VOngoing nås enkelt via telefon eller mejl och hjälper dig anpassa systemet så att din verksamhet kan jobba så effektivt som möjligt.

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. De utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing WMS.

Relaterade partners

 

nShift

Enkla och tydliga fraktval i checkouten, skicka smartare med nShift. Automatisera hela lever

Ongoing

Kompetent WMS - lagerhanteringssystem för logistikintensiva företag. Med över 8 000 användar

E-handelsnyheter och tips!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev med information om vår e-handelsplattform. Följ oss så ger vi dig kunskap om hur du kan växla upp i din e-butik.

Huvudkontor Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala

Telefon: 0141-20 25 40
E-post » 
info@sitesmart.se

Kontor Stockholm

Torkel Knutssonsgatan 24
118 49 Stockholm

Växel: 077-551 01 00
E-post: » 
hej@primeq.se

Följ oss

» Linkedin
» Facebook
» Instagram

SiteSmart en del av

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala av PrimeQ SiteSmart AB.
SiteSmart är en del av View Group med ca 600 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 800 miljoner SEK.

Copyright © 2022 SiteSmart   |   » Sitemap