Meny

   Support


Tjänster Logistik TA-system
Installation 2.950 kr
Per månad 0 kr
Krav Aktivt abonnemang hos Ongoing
Beställ Kontakta: support@sitesmart.se

Software as a Service: Kom i gång snabbt . Du kommer i gång direkt efter en webbdemo hos Ongoing. Deras kunder tycker Ongoing WMS är lättanvänt, intuitivt och enkelt att lära sig. Deras manualer och filmer gör att du snabbt kan sätta dig in i systemets funktioner. Färdig integration till SiteSmartQ underlättar processen att komma i gång. Software as a Service (SaaS) innebär en månadsavgift baserat på antal användare - ingen instegsavgift eller krånglig installation krävs.  

Personlig och snabb kundservice: Som kund blir du tilldelad en kompetent och logistikkunnig systemutvecklare som personlig kontaktperson. VOngoing nås enkelt via telefon eller mejl och hjälper dig anpassa systemet så att din verksamhet kan jobba så effektivt som möjligt.

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. De utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing WMS.

Relaterat innehåll

 

nShift

Enkla och tydliga fraktval i checkouten, skicka smartare med nShift. Automatisera hela lever

Ongoing

Kompetent WMS - lagerhanteringssystem för logistikintensiva företag. Med över 8 000 användar

Shipmondo

En komplett lösning för frakt och lager. Skickar med flera transportföretag från en plattform. Sh

Samtliga produkter under varumärket SiteSmart ® utvecklas i Motala. SiteSmart är en del av View Group med ca 800 anställda i Sverige, Norge och Finland med en total omsättning av närmare 1 miljard SEK.
Copyright © 2023 SiteSmart

     

Kontakta oss

 Östra Hamngatan 3 591 37 Motala

SiteSmart – a part of VIEW Group